; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ERIC DANE

„Anatomia lui Grey” mai pierde un personaj!

28 September 2012

Sezonul nouă din serialul „Anatomia lui Grey' a început ieri seară la americani, iar primul episod a fost plin de adrenalină, dar şi suspine. După ce medicii de la Seattle Grace au fost implicaţi într-un accident de avion la sfârşitul sezonului precedent, aflăm în sfârşit care dintre ei a supravieţuit şi care a pierdut lupta cu viaţa.

Ca să ţinem numărătoarea, să amintim întâi că noul sezon va avea cu trei actori mai puţin: Chyler Leigh (interpreta lui Lexie Grey) a părăsit serialul după ce personajul ei a fost omorât în sezonul opt, iar Kim Raver (care o joacă pe Teddy) iese din peisaj cu motivaţia că aceasta decide să îşi schimbe locul de muncă.

Care este cel de-al treilea actor care iese din decor? Cu părere de rău (recunoaştem, n.r.) trebuie să spunem că McSteamy, alias Mark Sloane, alias Eric Dane moare în primul episod din seria a noua. Momentul creat de Shonda Rhimes vă va tăia răsuflarea, dar nu va depăşi tristeţea provocată de moartea personajului Denny.

Se zvoneşte că nu Eric Dane a fost cel care a cerut să dispară din distribuţia „Anatomiei'. Surse citate de eonline.com spun că decizia i-a aparţinut în totalitate lui Shonda Rhimes.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare