; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anamaria Stancu

FOTO: Anamaria Stancu de la Antena 1 şi Tudor de la Fly Project au fost în Sicilia

28 July 2014

Anamaria Stancu, prezentatoarea rubricii Meteo', din cadrul Observatorului Antenei 1, şi iubitul ei Tudor, solistul de la Fly Project, au fost în vacanţă în Taormina, Sicilia.

[Not a valid template]

Am fost cazaţi într-un un hotel superb, care era la origine o mănăstire, cu o privelişte care îţi tăia răsuflarea. Am avut norocul să-i vedem pe Antonio Banderas, Eva Longoria, Pamela Anderson, cazaţi şi ei tot aici. Toată lumea din hotel se comporta firesc în preajma lor. Arătau cât de poate de normal, chiar dacă erau păzite discret, de bodyguarzi. Purtau haine lejere şi tot timpul erau însoţiti de mai multe persoane. Cu două zile înainte de a pleca noi, s-au cazat tot la hotelul acesta câteva manechine de la Victoria’s Secret', a povestit Ana.

În cele nouă zile de vacanţă, Ana Maria a constatat că într-unul dintre cele mai bine cotate restaurante din zonă, doi români erau Chefi.

Am văzut teatrul grecesc, castelul Mola, Isola Bella (o mică insuliţă foarte cunoscută) şi, nu în ultimul rând, o superbă grădină – Villa Comunale. Este o destinaţie extrem de frumoasă, au foarte multe flori, a fost pentru prima dată când am văzut cum arată un leandru bătrân. Am mâncat foarte bine peste tot şi ne-am bucurat să întâlnim şi să ne împrietenim cu români care munceau acolo şi care erau foarte apreciaţi şi iubiţi de toată lumea pentru munca lor', a mai spus ea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare