; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AnaMaria Prodan, impresii despre show-ul „Dragoste în prelungiri”, la Acces Direct

19 April 2012

Astăzi, de la ora 17:00, Anamaria Prodan şi familia ei vor fi prezenţi în platoul Simonei Gherghe pentru a vorbi despre noul proiect – reality-show-ul Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri' ce se va difuza începând cu această duminică la Euforia TV.

Cu mic cu mare şi-au dat programul peste cap Anamaria, soţul ei –Reghe , copiii şi mama –Ionela Prodan. Cu toţii vor povesti cum este la filmări, cum s-au obişnuit cu camerele şi ce anume le place cel mai mult la acest show.

„Sexy-impresara' îşi va lansa mâine şi o prăjitura cu numele său pe care telespectatorii o vor putea vedea în premieră în emisiune.

Prodanca&Reghe: Dragoste în prelungiri' se va difuza din 22 aprilie la Euforia TV. Într-o ediţie-eveniment programată în fiecare duminică, telespectatorii vor putea pătrunde în zona privată a vieţii Aneimaria Prodan şi vor putea urmări, pas cu pas, activităţile pe care aceasta le are în program zi de zi: vizitele Anei la stilist şi saloane de înfrumuseţare, orele sau chiar zilele petrecute în mall-uri la shopping, cum îi pregăteşte Anamaria cine romantice soţului ei, evenimente mondene, concerte şi recepţii la care participă alături de soţ sau de copii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare