Homepage  / Vedete româneşti

Laurențiu Reghecampf a plecat cu o parte din avere. Anamaria Prodan: „Și-a luat fără acordul nostru”

Laurențiu Reghecampf a plecat cu o parte din avere. Anamaria Prodan: „Și-a luat fără acordul nostru”
7

de Roxana Mirea,

Anamaria Prodan a făcut noi dezvăluiri despre averea ei și a lui Laurențiu Reghecampf. În emisiunea lui Cătălin Măruță, impresara a spus că ea și soțul ei nu au contract prenupțial, dar că ea și Reghe nu au nimic de împărțit pentru că este vorba despre moștenirea mamei sale. Acum, însă, într-un alt interviu, Anamaria Prodan a dezvăluit că soțul ei și-a luat partea lui de avere fără acordul familiei.

Anamaria Prodan spune că Reghe a plecat cu o parte din avere

Anamaria Prodan este dispusă să vorbească despre subiectul divorțului dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Aceasta a mărturisit că, înainte de separare, soțul ei și-a luat partea lui de avere fără acordul familiei.

Averea pe care eu o am este moştenire de la mama mea. Laurenţiu şi-a luat fără acordul nostru părţile lui. În momentul acesta noi rămânem cu tot, iar el rămâne cu ce a luat”, a declarat Anamaria Prodan, într-un interviu pentru România TV.

Întrebată în ce relații au rămas acum ea și Laurențiu Reghecampf, Anamria Prodan a spus că: „Este alegerea lui dacă vrea să rămână în relaţii bune cu familia, cu fosta lui familie. Noi ne-am dorit acest lucru. Deocamdată de foarte multe luni nu ne-am mai văzut, nu prea comunicăm decât aşa, prin mesaje. Nu ştiu ce să spun. Înţeleg că noua iubită are nişte probleme cu noi şi că nu-l lasă. Dar probabil o să-şi dea seama că noi l-am iubit foarte mult şi că o să-l preţuim în continuare şi că aşa este frumos, să rămâi în continuare, pentru că ne leagă un copil şi cred eu că are nevoie de tatăl lui toată viaţa.”

135540978_1396848977318953_7828415751938348110_n-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Mai există șansă de împăcare între Anamaria Prodan și Reghe?

Reghe are o relație cu o tânără pe nume Corina. Aceasta îi va dărui și un copil antrenorului. Chiar și așa, Anamaria Prodan a mărturisit că l-a iertat pe Reghe și, când a fost întrebată despre o posibilă împăcare, a mărtusit că „niciodată să nu spui niciodată!”.

Astea sunt nişte lucruri pe care la fel… never say never. Dar dacă mă întrebi acum şi la toată mocirla asta în care eu nu am fost obişnuită să fiu pentru că de când am deschis ochii pe lumea asta, provenind dintr-o familie de învingători şi de oameni foarte serioşi şi foarte lăudată, şi să apar în presă numai şi numai cu realizări… niciodată în mocirlă. Și în momentul ăsta suntem trași cumva, fără voia noastră, în ceva oribil, de-aia încercăm să iesim, să respirăm aer curat şi să uităm ceea ce se întâmplă”, a mai spus impresara.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton