; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Anamaria Prodan, cu gondola în Las Vegas

18 July 2012

În Las Vegas imposibilul devine posibil. Restaurante la mare înălţime care se învârt la 360 grade, parcuri de distracţii spectaculoase, reproduceri ale unor oraşe celebre chiar în interiorul unui hotel, toate aceste lucruri fac parte dintr-o lume senzaţională pe care cei de acasă vor avea ocazia să o descopere alături de Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf.

În Las Vegas, cei doi s-au bucurat de o zi perfectă explorând celebrul hotel The Venetian, plimbându-se cu gondola pe canalele construite în interiorul hotelului în timp ce gondolierul le cânta o melodie a lui Dean Martin.

Am ţinut foarte mult să mergem la hotelul Venetian pentru că una dintre marile surprize pe care mi le-a făcut Laur a fost exact aşa: alo, tati, du-te urgent la aeroport, ia-ţi bilet de la check in  numărul 3, ai bilet către Veneţia, eu te aştept aici. A fost senzaţional! El din cantonament a plecat în Veneţia, mi-a trimis biletul şi eu m-am dus acolo. Am vrut să fie pentru noi un remember al acelui moment', a povestit Ana.

prodanca_3

Picture 1 of 4

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare