; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anamaria Prodan Reghecampf (1)

Anamaria Prodan Reghecampf este în căutarea noilor concurenți „Gospodar fără pereche”

04 May 2018

După ce sezonul trecut emisiunea „Gospodar fără pereche' s-a încheiat cu o nuntă, Anamaria Prodan Reghecampf este determinată ca și sezonul acesta să le găsească gospodarilor dornici de însurătoare perechile potrivite! Anamaria este pregătită să cutreiere țara în lung și-n lat pentru a descoperi cei mai harnici gospodari, care își doresc să își găsească jumătatea.

Încă de când eram mică, mama mi-a spus că avem o țară minunată plină de oameni muncitori și tradiții frumoase! Pentru mine, Gospodar fără pereche e o ocazie perfectă să descopăr și să redescopăr cât de frumoși suntem și, în același timp, să le ofer o mână de ajutor celor care nu au reușit să-și găsească jumătatea până acum. Anul trecut am avut un sezon pe cinste, dar anul acesta va fi și mai și! Gospodarii nu trebuie decât să se înscrie, de restul mă ocup eu, mă știți doar!, a declarat Anamaria.

Înscrierile sunt în toi, așa că, dacă ești un gospodar în căutarea sufletului pereche sau cunoști un fermier holtei, sună la numărul de telefon 0728.188.511 sau intră pe gospodarfarapereche.protv.ro și ai toate șansele să  găsești jumătatea.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare