Homepage  / Vedete româneşti

Anamaria Prodan, reacție dură după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta de la America Express. „Se cațără pe spatele meu să apară prin ziare”

Anamaria Prodan, reacție dură după ce Iulia Albu i-a criticat ținuta de la America Express. „Se cațără pe spatele meu să apară prin ziare”
13

de Roxana Mirea,

Anamaria Prodan a avut o reacție dură după ce a aflat ce a zis Iulia Albu despre ea la America Express 2023, sezonul 2. Criticul vestimentar a râs de ținuta impresarei, atunci când ea s-a alăturat echipei lui Romică și Cătălin Țociu. Anamaria Prodan și Iulia Albu au fost apropiate, cândva, dar vremurile acelea par că au apus.  

Anamaria Prodan, replici acide la adresa Iuliei Albu 

Anamaria Prodan, în vârstă de 50 de ani, a fost invitat special în show-ul America Express, de la Antena 1. Ea a făcut parte din echipa lui Romică și Cătălin Țociu. În momentul în care a văzut-o, Iulia Albu a crticicat ținuta impresarei.  

„Anamaria Prodan a reintrodus maioul tetra în viețile noastre. Credeam că l-am îngropat odată cu anii 2000”, a fost comentariul Iuliei Albu. 

Ei bine, după ce a aflat ce a spus Iulia Albu despre ținuta ei, Anamaria Prodan a reacționat și a făcut o serie de declarații dure.  

Despre doamna de care mă întrebați, nu vreau să comentez, căci aș da prea multă importanță celor care se cațără pe spatele meu să apară prin ziare. Nici nu am dat importanță și nici nu dau. Nu mă uit la comentarii și chiar nu am prietenie cu nimeni.  

Am cercul meu de prieteni mic, dar cu mare valoare intelectuală și spirituală. Repet, dacă doamna respectivă, atunci când vorbește despre mine își face un ban să ducă acasă o pâine, mă bucură enorm. Eu sunt Anamaria Prodan și nu am cum să dau atenție acestor doamne. Îmi aduc aminte însă că am ajutat-o în viața asta pe această doamnă enorm și sunt mândră de acest lucru. Am ajutat-o atunci când și cu găina pe cap sau în brațe, nimeni nu îi dădea atenție. I-am luat apărarea!   

Așa se vede caracterul oamenilor, căci cel ce vorbește urât de cel ce i-a dat o pâine să mănânce, se va întoarce mereu să muște mâna care-l hrănește toată viața. Ține de educație, măreție și omenie. Să-i dea Dumnezeu minte, fericire și multă sănătate!”, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!. 

De ce Anamaria Prodan participă la America Express, sezonul 2. Din ce echipă face parte (10)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Anamaria Prodan, despre experiența America Express 

Anamaria Prodan spune că experiența America Express a fost una minunată. Impresara spune că a luat decizia de a merge pe Drumul Soarelui, chiar dacă pentru puțin timp, pentru a-și demonstra cât de puternică este.  

„America Express a fost ceva minunat. O experiență unică! Am hotărât împreună cu copiii mei să merg să-mi demonstrez cât de puternică sunt. Și mi-am demonstrat! Da! Sunt cea mai bună ! Da, sunt numărul 1! Eu și familia mea suntem numărul 1! Am avut o echipă minunată, alături de mine: Romică și Cătălin Țociu. Super tari.  

Am ajutat cât am putut și am ieșit perfect! Pe locul 1. Așa suntem noi. Cei aleși. Mereu pe locul 1! Mulțumesc Antenei 1 pentru această experiență de vis”, a declarat Anamaria Prodan. 

Sursa Foto: Instagram, Antena 1, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton