; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anamaria Prodan, nuntă nebună în Las Vegas!

26 July 2012

Joia aceasta, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf continuă aventura americană cu un eveniment cu totul şi cu totul ieşit din comun: o nuntă neconvenţională într-o capelă din Vegas. Cei doi au intrat în capelă pe muzica lui Elvis, iar cel care a oficiat căsătoria a fost bineînţeles o sosie foarte reuşită a artistului american.

Întreg momentul s-a terminat cu un text total neaşteptat şi neobişnuit al sosiei lui Elvis, care a adus zâmbetul pe buzele tuturor.

Cei doi au fost luaţi prin surprindere când cel care oficia căsătoria le-a spus la finalul ceremoniei în stilul Elvis: Aveţi binecuvântarea capelei şi a costumului pe care îl port! Vă mulţumesc foarte mult. Vă declar încă o dată căsătoriţi'.

Neobişnuita nuntă a continuat cu ciocnirea paharelor de şampanie şi odată ajunşi înapoi la Trump Hotel cu aruncarea buchetului. Chiar înainte de a intra în hotel îmbrăcată în rochie de mireasă, Anamaria s-a întors cu spatele şi a aruncat buchetul de trandafiri roşii unui grup de turiste.

Cum a mai sărbătorit familia în Vegas, rămâne de văzut joia aceasta, de la 20.20, la Prodanca şi Reghe: Aventura americană'.

nunta-las-vegas-5

Picture 1 of 14

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare