Homepage  / Vedete româneşti

Anamaria Prodan, noua concurentă de la America Express 2023, sezonul 2. Din ce echipă a făcut parte 

Anamaria Prodan, noua concurentă de la America Express 2023, sezonul 2. Din ce echipă a făcut parte 
12

de Roxana Mirea,

A început ultima etapă din Ecuador la America Express, sezonul 2, aseară, 3 decembrie 2023, la Antena 1, iar echipele au avut parte de o surpriză. Anamaria Prodan și-a făcut apariția și s-a alăturat unei echipe. Iată care este motivul prezenței ei pe Drumul Soarelui, dar și din ce echipă a făcut parte.  

Anamaria Prodan, la America Express 2023, sezonul 2 

Aseară, a început ultima etapă din Ecuador, la America Express 2023, sezonul 2. „Etapa de adio din Ecuador, nu se putea desfășura pe orice traseu. Misiune după misiune, oraș după oraș, vom merge chiar pe La ruta del sol – Drumul Soarelui. Este ruta ca care a inspirat acest sezon. Vorbim despre un drum vechi, ce unea triburile indigene din această regiune însorită cu plajele spălate de valurile Pacificului. Un drum comercial de coastă, vechi de mai bine de 3000 de ani”, a anunțat Irina Fodor la America Express, potrivit a1.ro.

Înainte de a pleca într-o nouă aventură, concurenții au avut parte de o adevărată surpriză. Cei mai surprinși au fost, fără îndoială, Romică și Cătălin Țociu. Aceștia au aflat care este prețul pe care trebuie să îl plătească pentru că au fost salvați de la eliminare de Zeul Soare. Cei doi se așteptau să aibă ceva de cărat pe tot parcursul cursei, însă nu mică le-a fost mirarea când și-a făcut apariția nimeni alta decât Anamaria Prodan. Vedeta i-a însoțit pe Cătălin și Romică Țociu pe parcursul misiunilor din cauză că cei doi au fost ultimii la cursa pentru ultima șansă și au fost salvați de la eliminare.  

De ce Anamaria Prodan participă la America Express, sezonul 2. Din ce echipă face parte (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Nu pot să cred așa ceva! Deci v-am spart!”, a exclamat Cătălin Țociu când a văzut-o pe impresară ieșind din mașina de producție. 

Sincer să fiu, eu am avut o foarte mare bucurie, pentru că o cunosc de mult pe Anamaria Prodan, de când era puștoaică”, a dezvăluit și Romică Țociu. 

Cu siguranță, vin la greu. Știu ce mă așteaptă. Am văzut toate emisiunile și dacă m-am înhămat, trebuie să o duc până la capăt”, a declarat Anamaria Prodan. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton