Homepage  / Vedete româneşti

Anamaria Prodan nu are timp de odihnă și răsfăț. Susține că viața de om bogat nu este una ușoară: „Dacă dorm 2-3 ore pe noapte e minune”

Anamaria Prodan nu are timp de odihnă și răsfăț. Susține că viața de om bogat nu este una ușoară: „Dacă dorm 2-3 ore pe noapte e minune”
17

de Cristina Țapu,

Anamaria Prodan are o avere impresionantă pentru care muncește zi și noapte. Momentele de relaxare sunt puține, căci nu este deloc ușor să fii un om bogat, susține impresara. Iată ce declarații a făcut Anamaria Prodan despre viața sa și averea sa fabuloasă!

Pe 17 decembrie, Anamaria Prodan a sărbătorit împlinirea vârstei de 51 de ani printr-o petrecere organizată într-un club din București, la care și-a invitat toți prietenii apropiați. A atras atenția cu ținuta sa, inclusiv cu corsetul din plastic pe care l-a purtat, și cu un tort impresionant, la fel de înalt ca și ea.

Alături de ea au fost și copiii, Laurențiu jr Reghecampf și Sarah Dumitrescu, fiica sa cea mică. Singura absență notabilă a fost cea a Rebeccăi, fiica sa cea mare, care locuiește în America și lucrează acolo. Din feiricire, impresara și Rebecca se vor întâlni curând.

cum-arata-anamaria-prodan-dupa-ce-a-slabit-foarte-mult.-cate-kilograme-are-acum-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Anamaria Prodan muncește din greu pentru a se sigura că celor trei copii nu le lipsește nimic

Într-un interviu acordat emisiunii „Xtra Night Show” de la Antena Stars, Anamaria Prodan a dezvăluit că va petrece Crăciunul alături de toți copiii săi în America. De asemenea, a subliniat că întreaga ei avere va fi moștenită de către aceștia. Anamaria Prodan muncește din greu pentru a se asigura că cei trei copii nu duc lipsă de nimic și rare sunt momentele în care are timp de odihnă și de răsfăț.

„Multă lume înjură oamenii bogați. Nu e ușor să fii bogat. Oamenii care nu au atât de multe lucruri, trăiesc mai liniștit și mai lejer. Cei care au bani și averi și proprietăți, nu prea dorm. Muncește Anamaria Prodan, în fiecare zi, de la 6 dimineața și până la 1 noaptea. Fară pauză. Dacă dorm 2-3 ore pe noapte, e minune, de mulți ani. Așa a fost și mama, asta e”, a declarat Anamaria Prodan, spre surprinderea tuturor.

Anamaria Prodan a semnat un contract profitabil cu Antena 1

Anamaria Prodan reușește să atragă atenția publicului în mod constant. Recent, a ieșit la iveală că a încheiat un contract cu Antena 1 și în curând o vom vedea din nou pe micile ecrane, alături de Sarah, Rebecca și Bebeto, într-un show cu totul inedit!

Recent, Anamaria Prodan a captat atenția publicului prin proiectele sale de amploare. În doar câteva săptămâni de la anunțul despre podcast-urile sale cu invitați de seamă, impresara a revenit cu o veste surprinzătoare: a semnat un contract cu Antena 1. Alături de cei trei copii ai săi, ea se pregătește să devină protagonista unui reality show.

„Eu am spus că Anamaria Prodan e unică! Eu și familia mea mergem mai departe atât de mândri și de demni încât nimeni nu ne poate pune stop nici în 100.000 de vieți. După mine, potopul”, a declarat Anamaria Prodan, conform celor de la Click!

Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton