; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Top Chef_Ana

Anamaria Prodan la “Top Chef”: “Vor să-mi demoleze casa”

25 November 2013

Concurenţii de la „Top Chef' vor găti azi, de la ora 20:30, la Antena 1, pentru Anamaria Prodan şi familia sa. După ce a mărturisit că nu preferă feng shui-ul în farfurie şi că pune mare accent pe gustul mâncării, Anamaria i-a provocat pe bucătari la o probă de foc.

Protagonista show-ului „Prodanca şi Reghe: Afaceri de familie' de la Euforia a început să se îngrijoreze pentru siguranţa familiei, dar şi a casei, în momentul în care a aflat că echipa „Top Chef' va trebui să-i demonteze aproape în totalitate terasa.

Mai mult decât atat, greutatea echipamentelor a făcut-o pe Anamaria să exclame că o să i se dărâme casa: „Dacă punem această macara, care are clar o tonă, o să-mi cadă casa. Mi se pare că am asigurare la casă. Ce ar putea să se întâmple? Să cadă în cap omul de pe macara', mărturiseşte înspăimântată Anamaria.

Vizita echipei „Top Chef' a fost o surpriză pentru soţul Anei Maria, Laurenţiu Reghecampf, pentru că el, până în momentul sosirii acasă, nu a ştiut ce masă specială avea să aibă: „Laur o să fie şocat. Când o să vadă atâta lume o să spună că ori ne-a inundat cineva, ori ne-a luat foc casa', povesteşte Anamaria Prodan.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare