Homepage  / Vedete româneşti

Anamaria Prodan visează să îmbrace din nou rochia de mireasă. Cum s-a dat de gol în cadrul propriei emisiuni

Anamaria Prodan visează să îmbrace din nou rochia de mireasă. Cum s-a dat de gol în cadrul propriei emisiuni
9

de Cristina Țapu,

Anamaria Prodan are o relație romantică de câteva luni cu jucătorul de box Ronald Gavril. În emisiunea ei de la Antena Stars, impresara s-a dat de gol și a dezvăluit că în curând va purta rochia de mireasă. Iată detaliile!

Anamaria Prodan visează să îmbrace din nou rochia de mireasă

În cadrul reality show-ului „Prodanca. Punct și de la capăt”, difuzat în fiecare sâmbătă la Antena Stars, Anamaria Prodan a anunțat că se pregătește să devină din nou mireasă în viitorul apropiat. Femeia de afaceri a oferit puține detalii, menționând că, în prezent, nu ar putea comanda o rochie din cauza fluctuațiilor greutății sale, conform informațiilor de pe unica.ro.

Ce diferență de vârstă există între Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril  (12)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Acum am slăbit, deci acum am slăbit 7 kilograme, cad toate de pe mine. Asta este, este ok, totul se termină cu bine, nu este nicio problemă, decât aia de mireasă, căci dacă aș vrea să mă mărit acum să-mi fac rochie de mireasă o să fie nasol, pentru că uite așa mă îngraș și slăbesc, o să distrug și rochia de mireasă. În curând o să fiu și mireasă”, a declarat Anamaria Prodan, în cadrul emisiunii.

Adrian Pescariu a povestit că Anamaria Prodan și Roland Gavril s-au cunoscut la o masă de Crăciun, iar atracția dintre ei a fost de neegalat. Povestea lor a debutat la scurt timp după, iar impresara radiază de fericire și se simte răsfățată de către noul ei partener de viață.

Roland Gavril are o carieră stălucitoare

Ronald Gavril, originar din Bacău, s-a stabilit în America începând din 2011. A luat această hotărâre pentru a-și dezvolta cariera în boxul profesionist și s-a dovedit că a fost o alegere corectă.

Ronald Gavril, boxerul în vârstă de 37 de ani originar din Bacău, a făcut o schimbare semnificativă în viața sa acum 13 ani când s-a mutat în America, stabilindu-se la Las Vegas. În 2012, în sala de antrenament a celebrului boxer Floyd Mayweather, talentul român a fost observat și recunoscut. Acest lucru a dus la începerea unei colaborări profesionale, cu firma lui Mayweather.

Colaborarea dintre cei doi s-a dovedit a fi extrem de productivă. Gavril se poate mândri cu nu mai puțin de 24 de victorii, dintre care 19 prin KO. În ceea ce privește înfrângerile, Ronald a avut doar trei, iar niciuna dintre ele nu a fost prin KO. Toate aceste meciuri au avut loc în cadrul campionatelor profesioniste. Chiar și în 2023, Ronald a participat la două meciuri, ieșind învingător în ambele.

Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton