Homepage  / Vedete româneşti

Anamaria Prodan, noi detalii despre relația cu Ronald Gavril. Ce diferență de vârstă există între ei. „A fost totul ținut secret”

Anamaria Prodan, noi detalii despre relația cu Ronald Gavril. Ce diferență de vârstă există între ei. „A fost totul ținut secret”
13

de Roxana Mirea,

Anamaria Prodan radiază de fericire în compania iubitului ei, Ronald Gavril. Deși este o diferență de vârstă destul de mare între ei, acest aspect nu este un obstacol în relația lor. Impresara a oferit noi detalii despre relația ei cu celebrul jucător de box. 

Ce diferență de vârstă există între Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril 

Anamaria Prodan are o relație de luni de zile cu Ronald Gavril, însă au ținut totul secret până de curând. Impresara s-a afișat oficial în decembrie cu Ronald Gavril, celebrul jucător de box stabilit peste Ocean. Se cunoșteau de mai mulți ani și erau prieteni, până când sentimentele lor au devenit mult mai profunde. Diferența de vârstă dintre ei nu pare a fi un obstacol în relația lor. Anamaria Prodan are 51 de ani, iar Ronald Gavril are 37 de ani. Impresara s-a decis să facă publică relația pentru că iubitul ei va apărea în reality show-ul ei de la Antena Stars. Emisiunea „Prodanca. Punct și de la capăt” începe în februarie. 

A fost greu la început pentru el să apară în show-ul meu, nu înţelegea exact ce şi cum, nu ştiam exact cât de mult ne doream să ne afişăm, să anunţăm. A fost totul ţinut secret multe luni, nimeni nu ştia în afară de apropiaţi de relaţia noastră, dar când am ajuns în Las Vegas nu mai aveam ce să filmăm fără el. Pentru că el era acolo mereu, cu mine! Era momentul. (…) Noi ne știam de multă vreme. Întotdeauna m-am gândit și nu înțelegeam cum eu să fiu cu un bărbat mai tânăr. Din prietenie o dai în dragoste întotdeauna. Poți fi dacă nu este atracția aceea. Eu am prieteni de o viață”, a declarat Anamaria Prodan, la „Xtra Night Show”, conform libertatea.ro.  

Ce diferență de vârstă există între Anamaria Prodan și iubitul ei, Ronald Gavril  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cum a impresionat-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan 

Anamaria Prodan a mai spus că ea și Ronald Gavril au vorbit mult despre trecutul ei, inclusiv despre mariajul și divorțul de Laurențiu Reghecampf. 

„Noi am vorbit foarte mult despre ce s-a întâmplat în viața mea. A avut foarte multe curiozități, de ce ai stat, de ce ai acceptat. Normal că i-am explicat ca unui prieten. Răspunsurile pe care mi le dădea erau altfel decât bărbații care nu își doresc nimic, decât aventuri”, a mai declarat impresara. 

„Copiii îl cunoșteau, copiii se simt bine în prezența lui. Bebe a rămas singur la o vârstă când avea nevoie de siguranța tatălui lângă el. Era exact cea mai importantă perioadă. Ronald a apărut în momentul în care Bebe a avut nevoie de cineva. Nu puteam în fiecare săptămână să îi prezint pe altcineva. Când ai lângă tine un campion și copilul vede doar performanță”, a mai spus Anamaria Prodan, la „Xtra Night Show”. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton