Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Anamaria Prodan, apariție impresionantă la un eveniment monden. Cine a însoțit-o

Anamaria Prodan, apariție impresionantă la un eveniment monden. Cine a însoțit-o
7

de Roxana Mirea,

Anamaria Prodan a traversat o perioadă mai dificilă din cauza zvonurilor legate de divorțul dintre ea și Laurențiu Reghecampf. Ei bine, impresara este o femeie puternică și a afișat un zâmbet larg la Gala Excelenței, care s-a ținut la Snagov. În plus, Anamaria Prodan a îmbrăcat o rochie superbă, care i-a pus în evidență silueta de invidiat.

Anamaria Prodan, apriție strălucitoare la Gala Excelenței

Anamaria Prodan a strălucit la Gala Excelenței, eveniment în cadrul căruia a fost distinsă cu premiul pentru „cea mai puternică personalitate feminină a României cu rezultate remarcabile într-o lume a bărbaţilor”. Laurențiu Reghecampf nu a însoțit-o, dar a lăsat-o în grija fiului cel mic, Bebeto, în vârstă de 13 ani.

Cu un zâmbet larg, Anamaria Prodan a atras, cu siguranță, toate privirile la Gala Excelenței. Aceasta a îmbrăcat o rochie neagră, până în pământ, mulată pe corp. Strălucirea ținutei a fost dată de inserțiile aurii. De asemenea, impresara s-a fotografiat la panou alături de bunul său prieten, Cătălin Botezatu. Pentru Anamaria Prodan, aceasta a fost prima apariție la un eveniment monden, după zvonurile că ar difvorța de soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Puteți vedea imagini cu Anamaria Prodan de la evenimentul respectiv în Galeria Foto.

244481052_330069578885508_4519746372867301427_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Anamaria Prodan: „Am grijă la alimentaţie”

Anamaria Prodan are o siluetă de invidiat, la cei 48 de ani ai ei. Impresara are grijă la alimentație și face mult sport.

„Am grijă la alimentaţie, aşa e normal, să trăim sănătos. Am 57 de kilograme, iar cel mai puţin am avut 55 şi vreau să ajung din nou la atâtea kilograme. Fac şi sport, kickboking, sală, cardio, nu mănânc seara după 17, dar mănânc orice.

E vorba de voinţă. Am multe proiecte acum şi copiii sunt împărţiţi pe toate continentele, iar când mi se face dor, revin la ei. Acum am terminat perioada de transfer şi aştept perioada de iarnă. Toată lumea e bine, soţul meu e la Craiova, nu face naveta. Cred că de Sărbătorile de iarnă vom fi toţi împreună şi vom petrece în SUA. Cadourile le iau pe loc, depinde de ce vor toţi. Vedem ce va fi”, a spus impresara pentru Click.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton