Homepage  / Vedete

Anamaria Prodan a semnat cu Antena 1 și pregătește un show de zile mari. În ce proiect va fi implicată

Anamaria Prodan a semnat cu Antena 1 și pregătește un show de zile mari. În ce proiect va fi implicată
13

de Cristina Țapu,

Vești neașteptate în televiziune! Se pare că Anamaria Prodan a semnat un contract cu Antena 1, iar în curând va putea fi văzută pe micul ecran alături de cei trei copii ai săi. Iată detaliile!

Anamaria Prodan a semnat cu Antena 1. În ce proiect va fi implicată

Anamaria Prodan reușește să atragă atenția publicului în mod constant. Recent, a ieșit la iveală că a încheiat un contract cu Antena 1 și în curând o vom vedea din nou pe micile ecrane, alături de Sarah, Rebecca și Bebeto, într-un show cu totul inedit!

Recent, Anamaria Prodan a captat atenția publicului prin proiectele sale de amploare. În doar câteva săptămâni de la anunțul despre podcast-urile sale cu invitați de seamă, impresara a revenit cu o veste surprinzătoare: a semnat un contract cu Antena 1. Alături de cei trei copii ai săi, ea se pregătește să devină protagonista unui reality show.

„Eu am spus că Anamaria Prodan e unică! Eu și familia mea mergem mai departe atât de mândri și de demni încât nimeni nu ne poate pune stop nici în 100.000 de vieți. După mine, potopul”, a declarat Anamaria Prodan, conform celor de la Click!

Cum arată Anamaria Prodan, după ce a slăbit foarte mult. Câte kilograme are acum (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Reality show-ul în care Anamaria și copiii săi sunt protagoniști se anunță a fi producția principală a trustului Intact, iar filmările au început deja. Viața impresarei și a copiilor ei este documentată în detaliu, zi de zi.

Anamaria Prodan susține că prezența sa la televizor este una foarte costisitoare

Conform informațiilor obținute de la Click!, se pare că impresara este remunerată în mod considerabil mai bine decât în cazul colaborării de la America Express pentru a-și expune viața în fața camerei.

Anamaria Prodan a făcut recent primele declarații despre noul său proiect, dar a menționat puține detalii privind conținutul exact și compensația financiară pe care urmează să o primească, mai ales că prezența ei pe sticlă nu este una cu costuri modeste.

Întrebată cu doar câteva zile în urmă despre suma pe care a primit-o pentru participarea sa la America Express, a subliniat că nu va discuta niciodată despre sume exacte. Cu toate acestea, a explicat că pentru o remunerație de 2500 de euro, nu ar accepta să facă nimic, lăsându-i pe ceilalți să deducă că pentru aventura de pe Drumul Soarelui a primit o sumă mai mare.

Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton