Homepage  / Vedete româneşti

Anamaria Prodan a împlinit 51 de ani și a petrecut până în zori. Ce cadou, de 100.000 de euo, și-a achiziționat

Anamaria Prodan a împlinit 51 de ani și a petrecut până în zori. Ce cadou, de 100.000 de euo, și-a achiziționat
14

de Cristina Țapu,

Anamaria Prodan nu se dă în lături de la nimic atunci când vine vorba despre lux. Cu ocazia zilei ei de naștere, impresara și-a procurat un cadou special. Descoperă ce a ales vedeta să-și achiziționeze la împlinirea vârstei de 51 de ani!

Anamaria Prodan, cadou de 100.000 de euro la împlinirea a 51 de ani

Este cunoscut de către toată lumea faptul că Anamaria Prodan atrage atenția de fiecare dată când are oportunitatea. Ieri, pe 17 decembrie, cu ocazia zilei ei de naștere, impresara nu a făcut excepție și și-a achiziționat un cadou impresionant în valoare de sute de mii de euro.

Celebritatea și-a procurat recent un automobil de lux, precis un Mercedes Gle Coupe. Pe paginile sale personale de pe rețelele de socializare, Anamaria Prodan a distribuit o fotografie în care apare alături de noul său vehicul, o mașină pe care nu mulți și-ar permite să o achiziționeze.

#eusuntanamariaprodan and u #gift #happygirl #power #proudIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Cu doar o zi în urmă, Anamaria Prodan și-a sărbătorit ziua de naștere într-un club de lux din București. Impresara a organizat o petrecere extravagantă, avându-i alături pe cei mai apropiați prieteni.

Tortul din această zi extrem de specială a fost cu adevărat impresionant, având șapte etaje, iar vârful său purta numărul 51, reprezentând vârsta pe care a împlinit-o în acest an. Și surprizele nu s-au oprit aici! Desertul a fost adus de un grup de persoane, care țineau în mâini șampanie și artificii. În locul melodiei tradiționale „La mulți ani”, imnul Champions League a răsunat în atmosfera festivă.

Anamaria Prodan va participa la un reality show alături de copii săi

Recent, Anamaria Prodan a captat atenția publicului prin proiectele sale de amploare. În doar câteva săptămâni de la anunțul despre podcast-urile sale cu invitați de seamă, impresara a revenit cu o veste surprinzătoare: a semnat un contract cu Antena 1. Alături de cei trei copii ai săi, ea se pregătește să devină protagonista unui reality show.

Anamaria Prodan a făcut recent primele declarații despre noul său proiect, dar a menționat puține detalii privind conținutul exact și compensația financiară pe care urmează să o primească, mai ales că prezența ei pe sticlă nu este una cu costuri modeste.

Sursă foto: Instagram Anamaria Prodan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton