Homepage  / Vedete româneşti

Anamaria Ionescu, debut la „Splash! Vedete la apă”. „Nu am simțit că sunt nou-venită în atmosfera generală”. EXCLUSIV

Anamaria Ionescu, debut la „Splash! Vedete la apă”. „Nu am simțit că sunt nou-venită în atmosfera generală”. EXCLUSIV
13

de Cătălina Matei,

Vara aceasta, temperaturile caniculare vor fi mai ușor de suportat din fața micului ecran prin intermediul noului sezon „Splash! Vedete la apă”. Mai ales că prezentatorii Răzvan Fodor și Ramona Olaru alături de nou-venita Anamaria Ionescu ne garantează o atmosferă... răcoritoare!

Anamaria Ionescu, detalii din culisele „Splash! Vedete la apă”

Alături de „veteranii” Răzvan Fodor și Ramona Olaru, în noul sezon al show-ului „Splash! Vedete la apă”, o vom vedea și pe Anamaria Ionescu, cea care a participat în toamna trecută la „Power Couple”, alături de soțul ei, Tudor Ionescu.

Antena 1 a anunțat că „Splash! Vedete la apă”, sezonul 6, va avea premiera pe 1 august, de la 20.30. Zilele zilele de difuzare au fost schimbate. Show-ul va fi difuzat la Antena 1 în zilele de joi și vineri.  

Cum s-a descurcat la filmări? Și ce planuri mai are Anamaria Ionescu pentru această vară ? Aflăm din cele ce urmează…

Vara asta a început cu multă „bălăceală” pentru tine, este primul tău sezon de „Splash! Vedete la apă”. Cum au decurs filmările?

Mă bucur că am fost primită și integrată în echipă ca și când am fost de la primul sezon împreună. Este o echipă foarte faină, fiecare își face treaba foarte bine, iar pentru mine asta înseamnă foarte mult și m-a ajutat să îmi intru în ritm. Nu am simțit orele lungi de filmare, pentru că atmosfera a fost relaxată, plăcută, m-am simțit din prima bine și a contat în dinamica prezentării.

Cum ai fost primită de restul echipei? Ai avut parte de vreun „botez”?

Așa cum îți ziceam, nu am simțit că sunt nou-venită în atmosfera generală a filmării, în felul în care m-am integrat și m-au primit colegii mei. Le mulțumesc mult pentru asta, pentru că m-au primit și m-au asimilat echipei atât de rapid. Cât despre botez, nu am avut unul, nici la propriu – în bazin, nici la figurat – nu m-au supus la farse sau surprize, chiar cred că am avut noroc de niște colegi foarte buni și prietenoși.

Dintre concurenți, cine te-a impresionat cel mai tare?

„Splash!” este plin de tot felul de concurenți în sezonul acesta, care mai de care mai spectaculoși, cu un parcurs surpriză, cu sărituri amuzante sau complexe, dificile, însă ce m-a impresionat pe mine cel mai tare au fost concurenții care au sărit de la 3 sau 5 m fără să știe să înoate, cei care și-au depășit frici și limite prin această emisiune.

Care a fost cea mai lungă zi de filmare pentru tine?

Clar finala, pentru că au fost mai mulți concurenți ca într-o ediție normală, cu câte două sărituri, plus că este și o ediție specială fiind finala, o să vedeți… și chiar cred că o să vă țină în fața televizorului.

Și cum te-ai distrat în pauze?

Să știi că în pauze, care sunt scurte în genul acesta de filmare, nu prea ai timp de foarte multe, nu avem timp să ne distrăm, mai sunăm acasă sau dăm alte telefoane urgente, ne facem un refresh, mâncăm și noi, stăm mai mult jos (pentru noi, fetele, e greu pe tocuri atâtea ore în picioare), dar așa cum îți ziceam, atmosfera a fost una foarte caldă și plăcută între noi, atât între noi trei, cât și între noi și juriu și echipă. Mereu spunea ceva amuzant cineva, iar cu Natanticu nu prea ai cum să stai serios la o filmare, trebuie să zică el ceva care să taie orice urmă de oboseală sau seriozitate extremă.

Ce planuri are Anamaria Ionescu pentru vara aceasta

Cum se anunță vara lui 2024 în continuare? În ce alte proiecte ești sau vei fi implicată?

Proiecte sunt multe, sunt în desfășurare unele și deocamdată în plan altele. Pe lângă activitatea mea de a face design pentru spații de tot felul și design de eveniment, dezvoltăm (împreună cu Tudor) un business de familie, despre care nu vreau să povestim prea mult înainte, dar va fi un loc altfel, cu multă energie bună și perfect pentru momente cu adevărat unice.

anamaria-ionescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Dar despre planurile de vacanță ce ne puteți spune? Pe unde veți ajunge?

Pentru noi abia a început vara și spun asta pentru că eu abia am terminat filmările, Tudor are o vară plină de concerte și o lansare în viitorul apropiat, iar Ilinca abia a intrat în vacantă. Ne dorim o vacanță împreună, toți trei, probabil undeva înainte de ziua Ilincăi, pe la final de iulie, depindem mult și de programul aglomerat al lui Tudor, dar vom pleca cu siguranță undeva cu toții, pentru că ținem la asta.

Apoi, vom pleca și noi două în Franța, în luna august, la niște prieteni. Ilinca adoră apa, spre deosebire de mine (seamănă cu Tudor la asta!) așa că vom alege o destinație și bazat pe asta.

anamaria-ionescu-familie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 13

Și care este răsfățul tău suprem în zilele toride?

Aerul condiționat și zilele în care nu trebuie să ieșim prin oraș la orele de prânz și după-amiază, când frige aerul în traficul nebun.

Sursă foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton