; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright_Mihai Stetcu Antena 1_270514_SPLASH 2_0251

Anamaria Ferenț, cu mama la “Splash! Vedete la apă”

06 August 2014

Anamaria Ferenț a venit la Splash! Vedete la apă' ca să-și învingă traumele legate de apă care o chinuie de ani de zile. În fiecare zi, la antrenamente, a avut-o alături pe mama ei, care nu se sfia să o aplaude și să o încurajeze de pe marginea bazinului.

Când am venit la bazin și am văzut aceste înălțimi de la care ar trebui să sar, am crezut că o să mor. Am rugat-o pe mama să vină cu mine, în primul rând, pentru că mi-e drag să o știu în preajma mea. Apoi, mă gândeam că, măcar de rușine față de ea, să-mi fac curaj să sar', spune Anamaria.

[Not a valid template]

Traumele Anei legate de apă datează din adolescență.

La 17 ani, cântăreața era să se înece în mare și a fost salvată de un prieten, în ultimul moment. Câțiva ani mai târziu, stând pe malul Siretului, Anamaria a văzut un prieten înecându-se sub ochii ei.

Întâmplarea asta m-a marcat pe viață. Mult timp după aceea nu am mai intrat în apăși în continuare mi-e foarte frică de apă. Intru în piscină, înot, dar trebuie să știu că mă pot agăța de ceva, în caz că obosesc. Iar în mare sau ocean nu stau decât la mal, unde simt nisipul sub picioare', mai povestește cântăreața.

Antrenamentele nu au fost lipsite de evenimente pentru Anamaria Ferenț.

În urma unei sărituri, s-a lovit atât de tare în zona coccisului, că multe săptămâni după aceea a trebuit să folosească o perniță gen colac de câte ori trebuia să se așeze pe scaun.

Dacă reușește Anamaria Ferenț să-și rezolve traumele legate de apă, aflați vineri, 8 august, de la ora 20.30, la Splash! Vedete la apă', la Antena 1.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare