; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anahi revine în Bucureşti pe 17 decembrie

22 November 2010

După două spectacole alături de RBD şi un concert solo susţinut chiar în primăvara acestui an, Anahi se întoarce la Bucureşti şi promite fanilor un show cu adevărat exploziv.

.

Concertul face parte din turneul de promovare a ediţiei speciale a albumului Mi Delirio', primul album solo al cântăreţei lansat după despărţirea de RBD.

Anahi este foarte fericită datorită succesului pe care Mi Delirio' l-a avut în întreaga lume, iar pe 23 noiembrie va lansa o ediţie specială a acestuia. Noul material include piesele Alergico', în colaborare cu trupa mexicană Matute, Ni una palabra', Pobre tu alma' şi Aleph'. Scriitorul Paulo Coelho a ales-o special pe Anahi să interpreteze piesa Aleph', compusă pentru promovarea celei mai noi cărţi ale sale. În plus, admiratorii lui Anahi vor putea asculta pe noul material discografic şi alte două variante ale piesei Mi Delirio', una acustică şi un remix.

De asemenea, Anahi va putea fi văzută, în curând, la Acasă, în telenovela intitulată Clase 406'. Serialul a fost filmat în 2002, iar Anahi joacă alături de Aaron Diaz, Alfonso Herrera şi Dulce Maria.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare