; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anahi nu ia în seamă glumele fanilor

21 April 2011

anahi-nu-ia-in-seama-glumele-fanilorAnahi nu s-a supărat că pe Internet au circulat, de curând, nişte poze în care ea şi fostul ei coleg de la trupa RBD, Poncho Herrera, apar în ipostaze erotice.

M-a bufnit râsul, evident o fac ca să se distreze. Mi-au lipit capul meu şi al lui Poncho pe nişte fotografii cu unii care fac toate alea. Ne-a amuzat şi am luat-o aşa cum este, ca pe o glumă', a declarat cântăreaţa de 27 de ani, citată de peopleenespanol.com.

Anahi şi-a revenit recent în urma operaţiei de deviaţie de sept şi este gata să înceapă filmările la telenovela Dos hogares', care va marca întoarcerea ei pe micile ecrane (ultima oară, ea a jucat în mini-seria RBD – La familia', tranmisă în 2007 şi de Acasă).

Serialul Dos hogares', în care joacă alături de Carlos Ponce (dar şi de românca Joana Benedek), va începe să fie difuzat în Mexic începând cu 27 iunie. Are multa dramă şi momente emoţionante. Joc cu actori mari şi trebuie să dau tot ce am mai bun în mine. Îi admir şi îi respect pe Sergio Goyri, Carlos Ponce, Jorge Ortiz de Pinedo şi Laura Leon', a zis artista.

Anahi o va interpreta pe Angelica Estrada, o tânără simplă care este foarte apropiată de animale prin natura meseriei sale (este medic veterinar), care se îndrăgosteşte de Santiago (Carlos Ponce), un architect cu inimă mare, dar cu o mamă manipulatoare.

În ceea ce priveşte cariera muzicală, Anahi pregăteşte un nou album şi de aceea ea se va împărţi între filmările la noua ei telenovelă şi munca în studioul de înregistrări. Ultimul videoclip al lui Anahi este cel la piesa Libertad', pe care o cântă împreună cu fostul membru RBD, Christian Chavez. În clip, Anahi apare în ţinute foarte provocatoare, iar Chavez se sărută cu un bărbat.

Vedeţi aici videoclipul incendiar al piesei Libertad' cântată de Anahi şi Christian Chavez:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare