Homepage  / Vedete româneşti

Ana Porgras a renunțat la sutien la Survivor All Stars 2024. Faimoasa a făcut topless pe plaja din Dominicană

Ana Porgras a renunțat la sutien la Survivor All Stars 2024. Faimoasa a făcut topless pe plaja din Dominicană
7

de Roxana Mirea,

Ana Porgras a renunțat la sutien, la Survivor All Stars 2024. Concurenta din echipa Faimoșilor a ieșit să facă plajă alături de Ștefania Stănilă și și-a desfăcut sutienul pentru un bronz fără dungi, spre deliciul telespectatorilor. Iată imaginile.  

Ana Porgras, topless la Survivor All Stars 2024 

Ana Porgras și Ștefania Stănilă au profitat de un moment de relaxare, aseară, 1 februarie 2024, la Survivor All Stars. Cele două au ieșit să facă plajă și, pentru un bronz perfect și fără dungi, Ana Porgras și-a desfăcut sutienul de la costumul de baie.  

Cele două Faimoase au profitat de timpul petrecut împreună și au vorbit despre Elena Marin.  

E ca și cum am zice noi de Elena că nu a adus decât un punct, dar a venit de o săptămână și ceva. Trebuie să îi dăm timp”, i-a spus Ana Ștefaniei.  

La jocul de imunitate, i s-a îndeplinit dorința, a ieșit prima în față, a ales-o pe Maria Lungu. Nu a avut nimeni nimic de comentat și a intrat pe traseu și ce credeți? A pierdut, cu Maria Lungu”, a spus Ana Porgras despre Elena Marin, care se supărase la un joc anterior că nu a fost lăsată să o aleagă pe Maria Lungu.  

Ana Porgras a renunțat la sutien la Survivor All Stars 2024. Imagini de pe plaja din Republica Dominicană (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ana Porgras și Ștefania Stănilă, discuție despre Roxana Nemeș, la Survivor All Stars 

Apoi, Ștefania Stănilă și Ana Porgras au discutat despre Roxana Nemeș și evoluția ei de la Survivor All Stars. Cele două au făcut referire la faptul că Roxana nu aduce puncte pe traseu, însă a ieșit victorioasă în cele două dueluri de eliminare la care a participat. Ea le-a învins pe Andreea Tonciu și Elena Ionescu.  

„La Roxana, dacă mă întrebi pe mine, eu cred că este și o strategie. Să intre pe traseu și să nu dea nimic…”, a spus Ana. 

„Eu nu cred că nu dă nimic. Eu cred că atât poate ea în momentul de față, dar e clar că la duel se concentrează mult mai mult”, a spus Ștefania.  

„Sincer, am văzut o evoluție la Roxana pe traseu, dar poate ăsta e potențialul ei maxim, nu am de unde să știu, dar e clar că aici nu o să facă față foarte mult timp”, a mai spus Ștefania.  

„Ea luptă doar pentru ea aici. Ea nu o să fie nici în alianță cu noi, cu fetele, ca să reușim să stăm cât mai mult aici, dar nici cu băieții”, a completat Ana.  

Sursa Foto: Captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton