; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andreea Perju şi Ana Odagiu, asistente la IComedy

Andreea Perju şi Ana Odagiu, asistente la IComedy

12 November 2013

Andreea Perju şi Ana Odagiu, asistente la IComedyActriţele Andreea Perju și Ana Odagiu vor face parte, începând din 22 noiembrie, din echipa IComedy. Ele vor fi asistente în show-ul de la Antena 1 şi vor lucra alături de Mickey Hash, Șerban Pavlu, Vlad Corbeanu și ceilalți actori implicați în proiect.

 

Andreea PerjuAndreea Perju (28 de ani) este încântată să joace din nou, alături de foștii săi colegi. Cu mare parte dintre ei a colaborat, acum trei ani de zile, pentru show-ul În puii mei', din distribuția căruia a făcut parte.

Între timp, a început să studieze actoria și a devenit mămică pentru a doua oară. Andreea are două fetițe, Mara (4 ani) și Ada Cristina (două luni și jumătate).

Mi-era tare dor de toată lumea de aici, pentru că mi-s dragi toți foștii mei colegi. Sunt niște profesioniști de la care am ce învăța. Sunt foarte încântată să fac parte din nou din echipă', a spus Andreea.

Ana Odagiu - sursa FacebookActrița și cântăreața Ana Odagiu (27 de ani) e foarte fericită să facă parte din echipa Icomedy.

Vlad (n.n. Vlad Corbeanu), iubitul meu, este acolo și mi se pare extraordinar că vom lucra împreună. Ne cunoaștem de șapte ani. Dar nu l-am băgat în seamă decât acum două luni. De atunci, suntem împreună', ne spune ea.

Ana cântă de la vârsta de 15 ani, iar de curând a obținut masterul în actorie, la UNATC, la clasa lui Gelu Colceag.

A participat la Vocea României' şi a cântat  la Serviciul Român de Comedie', într-o trupă de cover-uri.

 

Sursa foto: Facebook

Citeşte şi:

Schimbări la „IComedy': Ioana Blaj, asistentă tv?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare