Homepage  / Vedete româneşti

Ana Morodan și-a aflat sentința! Ce pedepse a primit „Contesa digitală”, după ce a fost prinsă la volan sub influența drogurilor și a alcoolului

Ana Morodan și-a aflat sentința! Ce pedepse a primit „Contesa digitală”, după ce a fost prinsă la volan sub influența drogurilor și a alcoolului
14

de Cătălina Matei,

Nonconformistă și fără prejudecăți, Ana Morodan și-a făcut un renume atât în lumea vloggerilor cât și printre vedetele sub numele de „Contesa digitală”. Aceasta a produs în luna martie un accident auto, având permisul de conducere suspendat şi fiind sub influenţa alcoolului şi drogurilor. Ce sentință a primit „contesa” Ana Morodan.

Ana Morodan, condamnată la închisoare după ce a făcut accident auto

Celebră în online, dar și în lumea televiziunii din România, Ana Morodan fost condamnată pe 19 octombrie la 1 an, 3 luni şi 10 zile închisoare cu suspendare şi efectuarea a 60 de zile muncă în folosul comunităţii, după ce în luna martie a produs un accident auto, având permisul de conducere suspendat şi fiind sub influenţa alcoolului şi drogurilor. Decizia nu este definitivă.

Între timp, conform deciziei Judecătoriei Sectorului 1, care nu este definitivă, Ana Morodan a primit 10 luni pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice; 6 luni pentru conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi 10 luni pentru conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, informează Agerpres.

Pedepsele au fost contopite, rezultând în final 1 an, 3 luni şi 10 zile închisoare. În același timp, protagonista reality-show-ului  de la Antena Stars, „REAlă by Ana Morodan”, este obligată să frecventeze un program de reintegrare socială şi să efectueze muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei Oraşului Voluntari sau în cadrul societăţii GREEN CITY VOLUNTARI SA, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, potrivit sursei amintite mai sus.

Decizia instanței nu este însă definitivă, prin urmare rămâne de văzut ce pedeapsă va ispăși Ana Morodan într-un final.

Ana Morodan – reală 100%

Cu ceva timp în urmă, într-un interviu, Ana Morodan (38 de ani) ne explica cât de importantă este libertatea de a face ce vrea în show-urile TV în care apare.

Cum a fost Ana Morodan păgubită de menajera eiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Libertatea este valoarea esenţială a vieţii, a personalităţii si marcilor mele; asta propovăduiesc, asta admir, asta celebrez şi de asta am acceptat provocarea nebunească a unui astfel de proiect, în care stau aproape tot timpul cu camerele după mine: pentru că mi se permite să fac exact ce simt şi cum vreau. Colaborările mele cu televiziunile pe asta s-au bazat: au avut continuitate şi succes dacă am fost lăsată să fiu eu, REAlă. Daca nu, pa!”, ne-a lămurit atunci „Contesa digitală”.

Tot atunci, vedeta Antena Stars ne-a lămurit și care este povestea celebrei amprente lingvistice „Fă”, folosită de ea frecvent.  „Am deprins-o la ceva timp după ce m-am mutat în București și a devenit un fel de semn de punctuație. E ca o gură de aer proaspăt. E important cum o spui și în ce context. Am perfecționat-o la rang de artă în Asia Express, iar restul e istorie”, ne-a mai lămurit Ana Morodan.

Foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton