Homepage  / Televiziune

Ana Morodan revine la Antena Stars. Contesa digitală promite să spună adevărul despre consumul de acool și droguri

Ana Morodan revine la Antena Stars. Contesa digitală promite să spună adevărul despre consumul de acool și droguri
7

de Roxana Mirea,

Emisiunea „REAlă by Ana Morodan” revine la Antena Stars cu un nou sezon. „Contesa digitală” dispăruse de pe micul ecran după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului și a substanțelor interzise. Dat fiind acest context, proiectul de la Antena Stars a fost pus pe pauză timp de mai multe luni, însă emisiunea revine acum cu noi episoade.

Show-ul REAlă by Ana Morodan revine la Antena Stars

Ana Morodan, una dintre cele mai extravagante figuri mondene de la noi, a dispărut de la TV după ce a fost prinsă beată și drogată la volan. Influenceriţa avea emisiune la Antena Stars, dar proiectul a fost pus pe pauză timp de mai multe luni. Acum vreo două săptămâni, Ana Morodan a anunțat pe contul ei de Instagram că emisiunea ei revine pe micul ecran, însă nu a oferit o dată exactă.

Acum, potrivit programului de la Antena Stars, „REAlă by Ana Morodan” revine cu un nou sezon începând de sâmbătă, 15 iulie 2023, de la ora 21:00.

Acum o săptămână, Ana Morodan a publicat un clip cu imagini din noul sezon al emisiunii ei. „Contesa digitală” a promis că fanii ei vor afla adevărul despre consumul de alcool și droguri, în noile episoade din „REAlă by Ana Morodan”.

„S-au scris multe. Am aflat nume de substanțe pe care ‘le-am consumat’ de nici nu știam că există. Adevărul… Pe fapte. Pe analize. Îl aflați in iulie, în @realabyanamorodan”, a scris Ana Morodan pe Instagram.

„Eu n-am fost niciodată plecată de la Antena Stars”

Morodan a declarat în luna mai, pentru fanatik.ro, că dispariția ei de la Antena Stars a fost, de fapt, o simplă pauză, nu o plecare definitivă.

„Eu n-am fost niciodată plecată de la Antena Stars. Emisiunea a fost întreruptă, ceea ce a fost firesc. Am stabilit toţi de comun acord ca în perioada în care eu am fost la procuror şi toate lucrurile care s-au întâmplat, nu puteam să apar pe post râzând şi distrându-mă.

Contractul meu cu Antena Stars este în picioare. Nu s-a dizolvat şi noi, uite, în tot răul e şi un bine, că am început emisiunea asta care m-a terminat, efectiv. Şi-a pus amprenta şi oboseala. Căci să fii în faţa camerei atâtea ore nu e atât de uşor, cel puţin pentru mine.”

cand-revine-show-ul-reala-by-ana-morodan-la-antena-stars.-contesa-digitala-primite-sa-spuna-adevarul-despre-consumul-de-acool-si-droguri-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton