; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana Maria Prodan revine, luna viitoare, la Euforia TV cu “La plăcinte, înainte!”

17 January 2013

După ce aţi văzut-o anul trecut atât la Euforia, cât şi la Antena 1 în reality-show-ul Prodanca şi Reghe: Aventura americană', Ana Maria Prodan revine la Euforia din 16 februarie cu emisiunea La plăcinte, înainte!'. Anunţul a fost făcut de impresară în emisiunea Acces direct'. Am primit mii de mesaje de la telespectatori în care mă roagă să revin pe post, aşa că m-am hotărât: mă întorc cu o nouă emisiune, pe 16 februarie. Acesta e cadoul meu pentru ei', a spus ea.

Filmările au început deja, dovadă fiind operatorii care o însoţesc pe Ana Maria Prodan peste tot, chiar şi în platoul Acces direct'. Nu te deranjează că ei vin cu tine peste tot şi te filmează? Poate te mai cerţi cu soţul tău', a întrebat-o Simona Gherghe pe Ana Maria. Nici gând, de multe ori ei sunt cei care ne împacă, ei sunt ca şi familia mea de-acum. Iar Euforia este aşa, ca o mănuşă, acolo este publicul meu', a mai răspuns ea.

La plăcinte, înainte!' este de fapt sezonul trei al reality-show-ului Prodanca şi Reghe', iar numele emisiunii este reprezentativ: show-ul urmăreşte aventurile Anei Maria Prodan ajutată de familie şi de prieteni să înceapă o nouă afacere, respectiv o patiserie în care produce prăjituri şi plăcinte conform unor reţete tradiţionale.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare