Homepage  / Vedete româneşti

Ana Maria Pop, o mireasă creativă. Ce vrea să facă soția lui Daniel Pavel cu buchetul din ziua nunții

Ana Maria Pop, o mireasă creativă. Ce vrea să facă soția lui Daniel Pavel cu buchetul din ziua nunții
14

de Cristina Țapu,

Ana Maria Pop a luat o decizie inedită, la doar câteva zile de la nunta cu prezentatorul Survivor All Stars. Iată ce dorește să facă cu buchetul de bujori pe care l-a purtat în ziua nunții!

Ana Maria Pop dorește să-și criogeneze buchetul de nuntă

Daniel Pavel și logodnica sa, Ana Maria, s-au căsătorit civil și religios weekendul trecut, pe 8 iunie. Au avut o nuntă ca de basm, cu 400 de invitați, iar mireasa a impresionat pe toată lumea schimbând trei rochii de mireasă. De asemenea, a purtat un superb buchet de flori, compus din bujori roz.

După ce a spus un hotărât „DA” pe malul lacului Snagov, Ana Maria, soția lui Daniel Pavel, a dezvăluit planurile pe care le are pentru buchetul său de mireasă. Ea a explicat că doamnele și domnișoarele prezente la nuntă s-au „bătut” pe un alt buchet, asemănător cu al ei, deoarece pe al săua dorit să-l păstreze criogenat, adică să-l înghețe.

daniel-pavel-si-ana-maria-pop-nunta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

„Vreau să-l criogenez și să-l păstrez. Va fi altul cam la fel, dar puțin mai mic, ca să poată să-l prindă fetele„, declara soția lui Daniel Pavel, conform Cancan.

Povestea de dragoste dintre Daniel Pavel și iubita lui, Ana Maria Pop, a început înainte ca prezentatorul Survivor să plece în Republica Dominicană, pentru filmările sezonului trecut, difuzat în 2022. Acum, după aproape doi ani de relație, Daniel Pavel a făcut pasul cel mare și s-a căsătorit cu aleasa inimii sale.

Daniel și Ana Maria Pop s-au căsătorit pe 8 iunie

În prezența a celor 400 de invitați de la nunta lor, Daniel Pavel și Ana și-au jurat credință veșnică pe 8 iunie 2024 .Mireasa nu a purtat o singură rochie de mireasă, ci trei, fiecare dintre ele fiind potrivită pentru o anumită parte a zilei, așadar este de la sine înțeles că aleasa lui Daniel Pavel s-a simțit ca o prințesă în ziua nunții.

daniel-pavel-si-ana-maria-pop-nunta-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

Într-o apariție la Fresh by Unica, cu puțin timp înainte de eveniment, îndrăgitul prezentator a discutat despre planurile lor pentru luna de miere. Prezentatorul a explicat că nu au stabilit încă nimic concret, deoarece a fost ocupat cu emisiunea Survivor All Stars, care a durat timp de cinci luni.

Daniel Pavel a explicat că el și Ana Maria Pop sunt foarte diferiți atunci când vine vorba despre preferințele pe care le au în ceea ce privește destinațiile de vacanță. Daniel preferă vacanțele în care explorează cât mai multe destinații, în timp ce Ana Maria Pop adoră să se relaxeze.

Sursă foto: Instagram Daniel Pavel

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton