Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu, vedetele show-ului “Asistentele”, la Antena Stars

Ana Maria Mocanu şi Loredana Chivu, vedetele show-ului “Asistentele”, la Antena Stars

de Redactia Tvmania

Cele două asistentele de la “Un show păcătos” vor apărea, începând din 18 ianuarie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 23.00, în reality-show-ul "Asistentele".

În noua emisiune de la Antena Stars, telespectatorii vor putea să afle detalii despre familia, vacanţele, iubirile şi filmările la care participă Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu.

În primul episod din “Asistentele”, Loredana şi Ana îşi vor prezenta familiile, dar şi detalii mai puţin cunoscute despre viaţa lor. Loredana va vorbi despre un episod dureros din adolescenţa ei, sinuciderea tatălui. “Avem 18 ani când s-a întâmplat asta, iar fratele meu l-a găsit spânzurat, în pod. E foarte dureros, nu doresc aşa ceva nimănui, niciodată. Nu a lăsat un bilet. Cred că şi asta este o durere foarte mare pentru ca nu i-am înţeles nicio secundă gestul”, mărturişeste Loredana.

Dacă pentru Loredana, familia este un subiect dureros, pentru Ana- Maria familia reprezintă punctul ei de sprijin. Ana a fost nevoită să se descurce singură,  de la vârsta de 14 ani,  fără ajutorul părinţilor, plecaţi la muncă, în străinătate. Pentru că părinţii ei lucrau în diverse misiuni diplomatice de prin toată lumea, Ana şi celelalte surori ale sale, au rămas să locuiască singure,  în ţară.

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton