Homepage  / Vedete româneşti

Ana-Maria Mărgean a făcut show pe scena „Ranking the talent”, o emisiune olandeză. Momentul ei s-a viralizat rapid

Ana-Maria Mărgean a făcut show pe scena „Ranking the talent”, o emisiune olandeză.  Momentul ei s-a viralizat rapid
12

de Cătălina Matei,

Ana-Maria Mărgean i-a cucerit acum și pe olandezi, după ce în ianuarie a reușit să ajungă în finala „America's Got Talent: All Stars”. Câștigătoarea sezonului 11 al emisiunii „Românii au talent”, difuzat în 2021, participă acum la „Ranking the talent”, un show de talente extrem de urmărit în Olanda. Iar momentul ei s-a viralizat rapid pe TikTok.

Ana-Maria Mărgean, show pe scena „Ranking the talent”, o emisiune din Olanda

După succesul de la „Românii au talent” din 2021 și de la „America’s Got Talent All-Stars” din primăvara acestui an, Ana-Maria Mărgean a ajuns în Olanda, la „Ranking the talent”. Este un concurs de talente care înregistrează audiențe mari și în care juriul e format din public care acordă note individuale de la 1 la 10, rezultând un clasament secret.

În ediția curentă „Ranking the talent”, Ana-Maria Mărgean a prezentat un număr de ventrilocie cu Waldo, câinele ei. De altfel, momentul a fost prezentat și în urmă cu câteva luni la „America’s Got Talent: All Stars”, când puștoaica i-a cucerit definitiv pe jurații de acolo, Heid Klum exclamând: „Perfect!”.

Revenind la concursul din Olanda, din prezent, după reprezentație, momentul Anei și al lui Waldo a ajuns viral pe rețelele de socializare. Doar pe TikTok are peste un milion de vizualizări.

Eu și Waldo suntem încântați să facem parte din această producție extraordinară și să împărțim scena cu astfel de talente uluitoare!”, a scris Ana-Maria pe contul de Instagram, despre apariția în emisiunea din Olanda, care a înregistrat peste 1,5 milioane de vizualizări pe TikTok în doar două zile.

Bineînțeles, comentariile fanilor au apărut aproape instant. „Ce domnișoară senzațională. Un talent uriaș”, „Prestațiile tale sunt fenomenale. Pur și simplu le ador!”, „Dumnezeule, ce a crescut fetița asta!”, „Geniala A-M Mărgean”, „Ești un spectacol! Minunată! Perfectă!”, „Ești cea mai bună, serios. Admirabil!”, „Un talent pur, genial!”, „Ce voce! Ce talent”, sunt doar câteva dintre mesajele admiratorilor Anei.

ana-maria-margean-moment-specialIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Foto: Instagram

„Ranking the talent” este un show olandez, plin de numere speciale și fără juriu critic. După fiecare reprezentație, juriul format din public acordă note individuale de la 1 la 10, rezultând un clasament secret. După cea de-a cincea reprezentație, este rândul telespectatorilor să voteze printr-o aplicație gratuită.

Cine a antrenat-o pe Ana Maria Mărgean?

Pentru prestația sa de la începutul acestui an de la „America’s Got Talent: All Stars”, Ana Maria s-a pregătit intens, încă din primăvara lui 2021, cu Gary Owen, unul dintre cei mai buni ventriloci și hinotizatori din SUA.

De altfel, Ana a distribuit pe contul său de Facebook postarea „antrenorului” său, căruia i-a mulțumit.

Gary Owen și-a câștigat recunoașterea și credibilitatea la nivel mondial ca antrenor de ventriloci după ce  a ajutat-o pe Darci Lynne să câștige sezonul 12 al emisiunii „America’s Got Talent”. De altfel, Gary este antrenorul personal al lui Darci din 2014 și, totodată, producătorul direct al turneelor pe care aceasta le realizează.

https://www.youtube.com/watch?v=PyRshHzb9s0&ab_channel=America%27sGotTalent

Încă o româncă pe scena de la „Ranking the Talent”

Ana-Maria Mărgean nu a fost singura reprezentantă a României pe scena de la „Ranking the Talent”. Și Carina Veghiu a participat la show-ul de talente din Olanda, difuzat de postul SBS 6.  Puștoaica în vârstă de 11 ani, care a ajuns până în finala „Românii au talent”, ediția 2023, i-a impresionat pe olandezi cu vocea ei puternică, potrivit protv.ro.

@rankingthetalent

Wauw!!😍 Eindigt deze act op nummer 1 in de ranking? Je ziet het zaterdag om 20.00 uur op SBS6! #rankingthetalent #singing #performance #talent #ranking

♬ origineel geluid – Ranking the Talent

Carina a cântat „The Impossible Dream” și a reușit să obțină cele mai multe voturi de la telespectatori prin intermediul aplicației. Iar premiul obținut a fost în valoare de 5.000 de euro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton