Homepage  / Vedete româneşti

Ana Maria Barnoschi și Vlad Bălău s-au căsătorit religios. Imagini spectaculoase de la nunta lor. Mireasa a schimbat 3 rochii

Ana Maria Barnoschi și Vlad Bălău s-au căsătorit religios. Imagini spectaculoase de la nunta lor. Mireasa a schimbat 3 rochii
18

de Roxana Mirea,

Ana-Maria Barnoschi și Vlad Bălău s-au căsătorit religios. Evenimentul a avut loc miercuri, 31 iulie 2024, într-un cadru de poveste. Frumoasa colegă a lui Bursucu de la „Roata Norocului” (Kanal D) și soțul ei au făcut nunta departe de România, într-o destinație de vis: Palma de Mallorca. 

Imagini de la nunta frumoasei Ana-Maria Barnoschi 

Ana-Maria Barnoschi și alesul inimii ei, Vlad Bălău, s-au cununat civil, în urmă cu mai bine de o lună, iar acum și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Vedeta Kanal D și soțul ei au ales o destinație de vis pentru nunta lor. Frumosul eveniment a avut loc miercuri, 31 iulie 2024, în Spania, mai exact în Palma de Mallorca. 

Evenimentul a fost unul restrâns. Ana-Maria Barnoschi și Vlad Bălău i-au avut alături pe prietenii lor apropiați și familia. Cununia religioasă a fost oficializată de un preot român și s-a desfășurat la Son Marroig. După slujbă, mirii s-au distrat alături de invitații lor la un restaurant din Palma de Mallorca. Iulia Dumitrache, care cântă în emisiunea „Roata norocului”, a întreținut atmosfera.  

Ana-Maria Barnoschi a fost o mireasă superbă și a schimbat trei rochii în ziua cea mare. La cununia religioasă, ea a purtat o rochie mulată pe corp. Apoi, s-a schimbat s-a schimbat într-o rochie A-line cu corset și decolteu. Ulterior, la petrecere, Ana a îmbrăcat o rochie tot lungă și în formă de A, dar mai fluidă, cu niște detalii superbe. În plus, aceasta este rochia în care a dansat valsul mirilor cu soțul ei. Cei doi i-au impresionat pe invitații lor cu un vals superb pentru care au ales piesa „I Surrender” a lui Celine Dion.

Imagini de la nunta frumoasei Ana-Maria Barnoschi  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Ana-Maria Barnoschi, cerută în căsătorie în Grecia 

În 2023, Ana-Maria Barnoschi a fost cerută în căsătorie de Vlad Bălău în timpul unei vacanțe de vis în Santorini, Grecia. Cu multe emoții, Ana a acceptat să devină soția lui. Recent, a avut loc cununia civilă a Anei-Maria Barnoschi, unde rochia pe care a purtat-o a ieșit în evidență datorită culorii alese. 

Am fost cerută în Grecia, în Santorini. Nu mă așteptam deloc, mai ales că ne și ciondănisem înainte să plecăm în vacanță. Momentul a fost emoționant. Nu mi-am dorit să fie prea multă lume în jurul nostru când se întâmplă acest moment. Mi se pare că este un moment destul de intim și cumva este bucuria noastră. Atâta timp cât ne-am simți priviți, poate nu ne-am da voie să simțim la fel cum am făcut-o noi fiind singuri”, a spus Ana-Maria, la Kanal D. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton