Homepage  / Vedete româneşti

Ana-Maria Barnoschi s-a cununat civil. Prezentatoarea de la Kanal D a cheltuit o mică avere pentru rochia de mireasă

Ana-Maria Barnoschi s-a cununat civil. Prezentatoarea de la Kanal D a cheltuit o mică avere pentru rochia de mireasă
10

de Cristina Țapu,

Ana-Maria Barnoschi, frumoasa colegă a lui Bursucu de la „Roata Norocului” (Kanal D), este în culmea fericirii! Vineri, 14 iunie, s-a cununat civil cu alesul inimii sale, Vlad Bălău. La ceremonie, Ana-Maria a fost extrem de sexy!

Ana-Maria Barnoschi s-a cununat civil cu Vlad Bălău

În 2023, Ana-Maria Barnoschi a fost cerută în căsătorie de Vlad Bălău în timpul unei vacanțe de vis în Santorini, Grecia. Cu multe emoții, Ana a acceptat să devină soția lui. Recent, a avut loc cununia civilă a Anei-Maria Barnoschi, unde rochia pe care a purtat-o a ieșit în evidență datorită culorii alese.

„Am fost cerută în Grecia, în Santorini. Nu mă așteptam deloc, mai ales că ne și ciondănisem înainte să plecăm în vacanță. Momentul a fost emoționant. Nu mi-am dorit să fie prea multă lume în jurul nostru când se întâmplă acest moment. Mi se pare că este un moment destul de intim și cumva este bucuria noastră. Atâta timp cât ne-am simți priviți, poate nu ne-am da voie să simțim la fel cum am făcut-o noi fiind singuri”, a spus Ana-Maria, la Kanal D. 

anaamria-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Cei doi îndrăgostiți au mers la Starea Civilă, însoțiți de familiile și prietenii apropiați, și au spus un „Da!” răspicat. Ana-Maria a strălucit la cununie, purtând o ținută foarte sexy din voal bleu, creată de designerul Clara Rotescu. Mirele, asortat cu partenera sa, a purtat un costum bleu în carouri.

Câți bani a cheltuit Ana-Maria Barnoschi pentru rochia de la cununia civilă

Rochia purtată de vedeta Kanal D a fost creată de designerul român Clara Rotescu. Deși prețul exact al rochiei nu este cunoscut, se estimează că Ana-Maria Barnoschi a plătit între 3.000 și 8.000 de lei, bazându-ne pe prețurile rochiilor din ultimele colecții ale creatoarei.

Pentru o notă suplimentară de eleganță, Ana-Maria a asortat rochia cu o pereche de mănuși din dantelă albă și a ales un buchet simplu, dar de efect, realizat din trandafiri albi.

„Ieri (n.r: vineri, 14 iunie) a fost despre noi, despre călătoria noastră, despre ultima mea zi ca domnișoară și prima noastră zi ca familie” a scris Ana-Maria, pe pagina de Instagram, unde a postat și o serie de fotografii de la fericitul eveniment. 

Partenera lui Bursucu de la „Roata Norocului” trăiește o poveste de dragoste minunată cu Vlad Bălău. Sunt împreună de trei ani și jumătate, iar recent au devenit soț și soție. Vlad este originar din Mangalia și deține o afacere în Vama Veche, dar preferă să rămână în afara luminilor reflectoarelor.

Sursă foto: Instagram Ana-Maria

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton