; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sosia Iuliei Albu   Ana Maria Barnoschi (1) mic

Ana-Maria Barnoschi o imită pe Iulia Albu, la “Roata norocului”

19 May 2016

Ana-Maria Barnoschi își șochează colegul de platou cu o apariție de-a dreptul frapantă. Aceasta intră pe platoul emisiunii, pe care o prezintă alături de Bursucu, într-o costumație extravagantă, imitând-o pe Iulia Albu: cu o colivie pe cap ce ține captivă o pasăre, un machiaj nonconformist și având sub braț o vulpe împăiată.

[Not a valid template]

Astăzi sunt Iulia Albu! E mai mare râsul că vrei să fii prezentator model la Kanal D și nu poți sta liniștit când vezi ceva ieșit din comun. Păi Mădălin Ionescu cum stă când vine Iulia Albu cu toate păsările și toate ținutele?', îi spune aceasta colegului de scenă în timp ce mângâie delicat vulpea.

Tu când te îmbraci pentru emisiune? Ce caută sacoul peste tricoul în care dormi?', continuă Ana-Maria cu replici demne de un adevărat critic vestimentar.

Mai mult, sosia Iuliei Albu se oferă să îi dea o lecție de stil colegului de emisiune, realizându-i o costumație demnă de un trofeu wow'.

M-am tot uitat la tine și am găsit cum să te aranjez. Acum, după ce ți-am realizat ținuta, poți să mergi și la «WOWBiz» pentru că vei lua trofeul «WOW»', spune Ana-Maria Barnoschi.

Toate astea în noua ediție a emisiunii Roata norocului', de duminică, 22 mai, de la ora 20.00, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare