; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana Maria Barnoschi – Liviu Varciu

Ana Maria Barnoschi găteşte la “Roata norocului”

08 May 2013

În ediţia de astăzi, 8 mai, a emisiunii Roata norocului', Ana Maria Barnoschi, colega lui Liviu Vârciu, se află în postura de bucătar, uimind audienţa cu preparatele delicioase' rezultante din câteva ingrediente sănătoase: conopidă, morcovi şi cartofi.

O să mă omori cu meniul ăsta!', i-a spus Liviu Vârciu amuzat de talentele culinare ale colegei sale.

Nu ştiu să gătesc, dar îmi doresc să învăţ! Deocamdată ştiu să gătesc cartofi prăjiţi! Deci fiţi îngăduitori cu mine…, le-a spus Ana-Maria colegilor, în culise.

Momentele gustate de audienţă au fost acelea când un concurent a intrat în rolul unui jucător de baseball, înlocuind bâta de baseball cu făcăleţul, iar tradiţionalele mingi cu ceapă sau cartofi.

Constantin, concurentul cu pricina, s-a descurcat de minune atât la proba , cât şi la cea în care a trebuit să spargă ouă cu lingura de lemn ţinută în gură. A dat dovadă de stoicism pe parcursul executării pedepselor. Jos pălăria!', a spus Liviu Vârciu.

Nu rataţi, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 20.00, emisiunea Roata norocului', prezentată de Liviu Vârciu şi Ana Maria Barnoschi, la Kanal D.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare