; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO| „Jocul seducției”, din seara asta, la Acasă Gold

01 February 2013

Ana Lucía Domínguez și Carlos Ponce vin la Acasă Gold în telenovela  „Jocul seductiei' („Perro Amor'), ce se va difuza începând de astăzi, la ora 21.00.

„Jocul seducției' îi are protagoniști pe Carlos Ponce (Antonio Brando) și Ana Lucía Domínguez (Sofia Santana), iar în rolurile negative telespectatorii îi vor vedea pe Maritza Rodríguez (Camila Brando), Khotan (Rocky Perez) și Maritza Bustamante (Daniela Valdirí).

Ana Lucia Dominguez, considerată una dintre cele mai frumoase femei din America Latină, are și o carieră pe măsură, întrucat activează în lumea artistică de peste un deceniu.

În telenovelă de la Acasă Gold, Ana Lucia Dominguez o interpretează pe Sofia Santana, o tânără care deși trăiește după principii și valori morale bine conturate, uneori cade în latura credulității și naivității. Anei Lucia îi place foarte mult rolul din „Jocul seducției', dar spune că nu se regăsește în personajul său, unul dintre motive fiind acela că Sofia se lasă „orbită de iubire'.

Din cauza faptului că Ana Lucia Dominguez este alergică la câini, au apărut complicații atunci când a avut de filmat secvențe cu Onix, mascota lui Antonio Brando. Cu toate acestea, alergia nu a împiedicat-o niciodată să-i placă animalele, la un moment dat chiar a avut grijă de o maimuțică.

Carlos Ponce – cuceritor, egocentrist, afemeiat şi fără scrupule

În „Jocul seductiei', Carlos Ponce îl interpretează pe Antonio Brando, un bărbat cuceritor, egocentrist, afemeiat și fără scrupule, care are o relație încă din adolescență cu Camila (Maritza Rodriguez). Relația lor este un permanent joc amoros și în acelasi timp periculos, joc ce se ghidează după o singură regulă: nu au voie să se îndrăgostească unul de altul, și nici de altcineva.

În același timp, Antonio Brando o va seduce pe Sofia Santana, însă la final, în loc să o disprețuiască, cum face cu toate femeile, de această dată el însuși va fi surprins de cum decurg lucrurile.

Telenovela „Jocul seducției', producție filmată în locuri exotice din Miami, a înregistrat un mare succes în Argentina, Costa Rica, Ecuador, Spania și Slovenia. „Jocul seducției' aduce pe micile ecrane o poveste plină de iubire și pasiune, condimentată cu minciuni, intrigi și invidii, dar și momente de comedie, începand de vineri, 1 februarie, de la 21.00, la Acasă Gold.

ana-lucia-dominguez-i-carlos-ponce-ncep-jocul-seduciei-1

Picture 1 of 13

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare