; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Variety

Ana de la Reguera se iubeşte cu un bucătar de succes

12 May 2014

Actriţa mexicană Ana de la Reguera (37 de ani) care a apărut atât în telenovele (precum Pueblo chico, infierno grande' sau Gitanas'), în seriale HBO (Viaţa şi apucăturile lui Kenny Powers'), dar şi în pelicule (Cowboys & Extratereştri', Poliţai în misiune') se iubeşte cu Mario Carbone, un bucătar renumit, şeful unui restaurant din New York.

Variety's 3rd Annual Power Of Women Luncheon, Los Angeles, America - 23 Sep 2011

Discretă din fire, Ana a confirmat ştirea celor de la revista Quien', care au publicat primele poze cu ei: Da, este partenerul meu. Este o relaţie la început. El era singur, eu la fel. Nu avem de ce să ne ascundem, suntem foarte fericiţi'.

Ana s-a iubit în trecut şi cu jurnalistul mexican Jorge Ramos, cu care avut o relaţie de cinci ani, cu muzicianul Diego Boneta, cu actorul Erick Elias, dar şi cu politicianul Tomas Ruiz Gonzalez.

În ceea ce priveşte cariera, actriţa va apărea astăzi într-un episod al serialului Anger Management', transmis de postul american FX, alături de Charlie Sheen.

De asemenea, ea va putea fi văzută, anul acesta, în trei pelicule: horror-ul Jessabelle', comedia Sun Belt Express' şi drama Las Aparicio'.

Ana de la Reguera

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare