; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana de armas

Ana de Armas va juca împreună cu Ryan Gosling și Chris Evans în „The Gray Man”

15 December 2020

Ana de Armas li s-a alăturat lui Ryan Gosling și lui Chris Evans în cel mai costisitor lung-metraj Netflix, „The Gray Man', începutul unei francize de tipul James Bond, informează deadline.com. 

 

Actrița de 32 de ani va juca împreună cu Ryan Gosling și Chris Evans în filmul „The Gray Man', lung-metrajul cu cel mai mare buget produs până acum de Netflix. Thrillerul de acțiune „The Gray Man' va fi regizat de frații Anthony și Joe Russo, două dintre numele extrem de influente la Hollywood după ce filmul regizat de ei, „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului' (2019), a stabilit recordul tuturor timpurilor la încasări: 2,7 miliarde de dolari. 

 

„The Gray Man', care ecranizează primul roman (publicat în 2009) din seria literară de mare succes scrisă de Mark Greaney, este gândit ca începutul unei noi francize în genul celebrei serii cu James Bond. Eroul său, Court Gentry (care va fi jucat de Ryan Gosling), este un fost agent CIA celebru pentru calmul său, care a devenit asasin plătit și acționează pe cont propriu. Gentry este urmărit pe tot globul de periculosul Lloyd Hansen (care va fi interpretat de Chris Evans), fostul său coleg. Acesta îl vrea mort pe Gentry pentru a perfecta o afacere cu petrol de un milliard de dolari în Nigeria, unde Gentry este de asemenea vânat, după ce l-a ucis pe fratele președintelui.   

 

Cum seria de zece volume „The Gray Man' este un succes, se așteaptă ca Ryan Gosling să apară în mai multe filme în rolul lui Court Gentry, în jurul căruia realizatorii vor construi o amplă rețea de relații și personaje. Bugetul filmului va fi de 200 de milioane de dolari, iar filmările vor începe în prima parte a anului 2021. 

 

Ana de Armas, pe care o vom vedea la începutul lunii aprilie 2021 pe post de Bond Girl, în noul „Nu e vreme de murit', alături de Daniel Craig, a mai jucat cu Ryan Gosling în „Vânătorul de recompense 2049' (2017) și cu Chris Evans (dar și cu Daniel Craig) în „La cuțite' (2019). În 2021 o vom mai vedea în thrillerul „Deep Water', regizat de Adrian Lyne, în care joacă împreună cu iubitul ei, Ben Affleck (cu care tocmai s-a mutat recent) și în drama „Blonde', unde o interpretează pe nimeni alta decât pe Marilyn Monroe. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare