; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana Brenda Contreras si Ivan Sanchez

Ana Brenda şi Ivan Sanchez vor să se căsătorească, zic apropiaţii

08 April 2016

Actorii Ana Brenda Contreras (29 de ani) şi Ivan Sanchez (41 de ani) sunt mai îndrăgostiţi ca niciodată. După ce au fost surprinşi de paparazzi în ipostaze incendiare, la plajă, aceştia nu se mai ascund şi apar peste tot împreună. Mai mult, conform unor surse apropiate, citate de tvnotas.com.mx, cei doi aşteaptă să se finalizeze divorţul lui Ivan cu Elia Galera, mama celor două fetiţe ale sale, pentru a se căsători. În acest sens, actriţa l-a dus, de curând, pe Ivan în vizită la părinţii ei în Reynosa, Tamaulipas, Mexic.

Ana Brenda Contreras si Ivan Sanchez

„Sigur că se gândesc la căsătorie. Doar aşteaptă să se termine divorţul lui Ivan ca să înceapă să plăniască nunta', a zis prietenul lor.

Săptămânile trecute, actorul de origine spaniolă a început filmările la o nouă telenovelă a companiei Televisa, „Yago', inspirată de romanul „Contele de Monte Cristo', în care o are ca parteneră pe actriţa Gabriela de la Garza.

În această telenovelă, Ivan îi dă viaţă lui Omar, un bărbat care, după ce e trădat de toată lumea din jur, ajunge la închisoare. Când iese, îşi ia numele de Yago, îşi schimbă înfăţişarea şi jură să se răzbune.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare