; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana Brenda

Ana Brenda Contreras va juca în serialul „Dynasty”, realizat de Netflix

08 August 2018

Ana Brenda Contreras (31 de ani), protagonista telenovelei „Legea iubirii' de la Pro 2, are o veste mare pentru fanii săi! După 16 ani de carieră, visul i s-a îndeplinit: a primit un rol într-o producţie americană de top.

Actriţa mexicană va juca în sezonul doi al serialului „Dynasty', realizat de Netflix, personajul numit Cristal Flores. „Sunt foarte emoţionată să vă anunţ că fac parte din distribuţia sezonului 2 al serialului „Dynasty', iar pentru filmări mă aflu în Atlanta, SUA. Sunt foarte recunoscătoare pentru această nouă provocare din viaţa mea', a spus ea pe Instagram.

Producţia „Dynasty' (remake-ul serialului „Dinastia', care a făcut furori în anii ‘80) a fost lansată în toamna anului trecut, avându-i ca protagonişti pe Grant Show, Nathalie Kelley şi Elizabeth Gillies. Sezonul 2 din „Dynasty', în care va apărea şi Ana Brenda, va avea premiera pe platforma Netflix pe 12 octombrie.

Ana Brenda nu a renunţat însă la telenovela „Legea iubirii'. Filmările la sezonul doi au început în urmă cu câteva săptămâni, iar atât Ana, cât şi producătorul José Alberto Castro au negat ştirea că ea va părăsi proiectul, aşa cum se vehiculase. José a precizat ca actriţa va lipsi motivat câteva zile zile de la filmări. Mai mult, Ana le-a mărturisit fanilor de pe Facebook că personajul ei din „Legea iubirii', Alejandra, se va iubi în sezonul 2 cu cel interpretat de actorul Marc Clotet, actor spaniol cunoscut din serialele (Física o química' şi Tiempo de guerra').

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare