; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

103148308_124777595910764_8407619031437762533_n

Ana Brenda Contreras se luptă din nou cu anxietatea. Ce a pățit actrița de telenovele

16 October 2020

Ana Brenda Contreras a preferat în ultima perioadă să nu mai accepte niciun rol în noi proiecte, însă nu a putut sta departe de micile ecrane și a acceptat o nouă provocare profesională, acea de a fi prezentatoare. 

Actrița din „Legea iubirii' prezintă varianta mexicană a emisiunii „Te cunosc de undeva', format difuzat și la noi de Antena 1. 

Cu toate acestea, bucuria acestei aventuri care tocmai începuse a fost umbrită de faptul că o parte din echipa emisiunii a fost infectată cu coronavirus, printre care și actrița Sandra Echevarria, doi dintre concurenți fiind deja izolați acasă. 

O situație care a afectat-o pe Ana Brenda, deși ea din fericire nu a fost infectată, rezultatul de laborator fiind negativ. 

Îngrijorarea, stresul și incertitudinea au împins-o pe actriță să recidiveze și să sufere din nou de anxietate, o afecțiune cu care Ana Brenda s-a mai confruntat și în trecut: 

„A venit al doilea val, în urma a tot ce se întâmplă cu colegii mei', a mărturisit Ana Brenda pe rețelele de socializare. 

 

 

CITEȘTE ȘI: 

 

Visul american al actriței Ana Brenda s-a încheiat cu drepresie și atacuri de anxietate

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare