Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ana Brenda Contreras se luptă din nou cu anxietatea. Ce a pățit actrița de telenovele

Ana Brenda Contreras se luptă din nou cu anxietatea. Ce a pățit actrița de telenovele

de Redactia Tvmania

Ana Brenda Contreras a preferat în ultima perioadă să nu mai accepte niciun rol în noi proiecte, însă nu a putut sta departe de micile ecrane și a acceptat o nouă provocare profesională, acea de a fi prezentatoare. 

Actrița din „Legea iubirii” prezintă varianta mexicană a emisiunii „Te cunosc de undeva”, format difuzat și la noi de Antena 1. 

Cu toate acestea, bucuria acestei aventuri care tocmai începuse a fost umbrită de faptul că o parte din echipa emisiunii a fost infectată cu coronavirus, printre care și actrița Sandra Echevarria, doi dintre concurenți fiind deja izolați acasă. 

O situație care a afectat-o pe Ana Brenda, deși ea din fericire nu a fost infectată, rezultatul de laborator fiind negativ. 

Îngrijorarea, stresul și incertitudinea au împins-o pe actriță să recidiveze și să sufere din nou de anxietate, o afecțiune cu care Ana Brenda s-a mai confruntat și în trecut: 

„A venit al doilea val, în urma a tot ce se întâmplă cu colegii mei”, a mărturisit Ana Brenda pe rețelele de socializare. 

 

 

CITEȘTE ȘI: 

 

Visul american al actriței Ana Brenda s-a încheiat cu drepresie și atacuri de anxietate

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton