; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana Brenda Contreras s-a îndrăgostit la prima vedere

04 April 2012

La începutul lunii martie, apăreau ştiri în presa mexicană conform cărora Ana Brenda Contreras, protagonista telenovelei Suflet vândut' de la Acasă e singură şi în căutarea sufletului pereche. Actriţa în vârstă de 25 de ani nu a trebuit să aştepte prea mult până ca cineva să o facă din nou fericită.

În viaţa ei a intrat un tânăr scriitor pe nume Daniel Krauze. Ea nu a negat nici nu a infirmat articolele apărute despre ei doi, însă paparazzi i-au surprins foarte drăgăstoşi la un restaurant. Mai mult, Ana pune tot felul de mesaje pe contul ei de Twitter, precum Mi-e dor de tine, domnule!'.

Actriţa l-a cunoscut pe Daniel prin intermediul unei prietene comune, care le-a aranjat o întâlnire fără ca ei să se cunoască înainte. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere şi de atunci sunt împreună.

Nu este o surpriză pentru nimeni că Ana Brenda este cu un scriitor. Ea a fost mereu atrasă de artişti din diferite domenii. A fost împreună cu actorii Alexis Ayala, Pepe Díaz şi José María Yazpik (ultima ei relaţie), dar şi cu un chitarist, Julio, de la trupa Reik.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare