; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana Brenda y Ivan Sanchez

Ana Brenda Contreras riscă să îl piardă pe Iván Sánchez. Care sunt motivele!

16 July 2018

Ana Brenda Contreras (31 de ani), protagonista telenovelei „Legea iubirii' („Por amar sin ley'), care a început pe 15 iulie la Pro 2, nu-şi poate ţine în frâu gelozia, anunţă tvnotas.com.mx.

La ziua de naştere a Erikăi Zaba, de la trupa OV7, Ana i-a făcut scandal lui Iván (43 de ani) când l-a văzut flirtând cu mai multe femei, iar acesta a plecat foarte supărat de la petrecere şi a lăsat-o singură. Ana şi-a dat seama că a exagerat şi l-a sunat pe Iván ca să-l oprească. Impresionat de lacrimi şi rugăminţi, acesta s-a întors la petrecere. Deşi sunt împreună de doi ani, se pare că Ana are probleme în ceea ce priveşte încrederea în cuplu şi nu ar fi prima oară când îi face o scenă de gelozie iubitului ei.

„Ana şi Iván se vor despărţi dacă ea nu va şti să-şi ţină în frâu gelozia. La începtul relaţiei, pe Iván nu-l deranjau micile tachinări atunci când o femeie se apropia de el, însă cu timpul acestea au devenit din ce în ce mai dese, iar acum reprezintă un pericol în relaţia lor', a spus o sursă apropiată.

Deşi s-a zvonit că nu va face parte din distribuţia sezonului doi al telenovelei „Legea iubirii', Ana a început zilele trecute filmările, urcând şi o poză pe Instagram. În ceea ce-l priveşte pe Iván acesta se află în vacanţă în Spania, ţara de origine, unde îşi vizitează fetiţele rezultate din mariajul cu Elia Galera.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare