Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ana Brenda Contreras iubește din nou! Cine este partenerul actriței

Ana Brenda Contreras iubește din nou! Cine este partenerul actriței

de Redactia Tvmania

 La 2 ani de când s-a despărțit de Ivan Sanchez, actriţa mexicană Ana Brenda Contreras iubește din nou și este fericită!  Aceasta a postat pentru prima oară o fotografie alături de actualul său partener chiar de ziua de naștere a acestuia.

În prezent actrița prezintă formatul emisiunii „Te cunosc de undeva!” în Mexic și, deși zvonurile cu privire la noua sa relație au circulat în presa mexicană timp de câteva luni, Ana a dorit ca abia ieri să spună publicului că este îndrăgostită. 

Ana Brenda Contreras formează un cuplu cu omul de afaceri Zacarias Melhem și au fost pentru prima oară surprinși împreună la gala Latin Grammys 2019. În luna iunie a acestui an povestea într-un interviu că este fericită și că iubește din nou, fără a oferi la acel moment alte detalii. 

Tabloidele au scris că aceasta este partenera unui bărbat care a rămas văduv și care este fratele celei mai bune prietene ale actriței. 

 „Familia iubitului său o iubește pe Ana Brenda și așteaptă ca în curând să își oficializeze relația”, scria pe atunci publicația Chamonic. 
Totuși Ana Brenda a preferat să mai aștepte o perioadă până să își expună această parte a vieții sale personale. Pe 9 noiembrie, de ziua iubitului său actrița din telenovela „Legea iubirii” a postat prima fotografie cu el și un mesaj:
 
„La mulți ani regelui! Cel cu cea mai bună inimă și zâmbet etern. Cel care are grijă de toți, mă echilibrează și îmi oferă perspectivă. Dar mai presus de toate, întotdeauna îmi pune zâmbetul pe chip. Te iubesc sprijinul meu La mulți ani!”, a scris Ana Brenda pe Instagram. 

 
La scurt timp după această postare o parte din colegii și prietenii actriței au felicitat-o pe Ana Brenda. Printre care Sandra Echeverria, Maddison Brown, Julián Gil, Adriana Louvier, Ximena Herrera sau Geraldine Bazán.

 

Despre Zacarias Melhem s-a scris în presa mexicană că este văduv, are doi copii, deține o agenție de turism și este fratele Danielei, cea mai bună prietenă a Anei Brenda Contreras. 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton