; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana Brenda Contreras

Ana Brenda Contreras îşi caută sufletul pereche pe internet

29 June 2015

Protagonista telenovelei „Dragoste şi ură' de la Prima TV este dornică să-şi găsească perechea după divorţul de toreadorul Alejandro Amaya. Aşa că actriţa de 28 de ani şi-a făcut cont pe un site de matrimoniale, unde a postat o fotografie provocatoare în care apare îmbrăcată sumar.

[Not a valid template]

În 2014, după numai un an de mariaj, Ana a decis să divorţeze de Alejandro Amaya. La doar câteva luni de la cununia civilă, fix înainte de nuntă, ea a aflat că bărbatul a înşelat-o cu o altă femeie. Cei de la tvynovelas au anunţat însă, de curând, că Alejandro ar fi, de fapt, homosexual şi că paparazzi l-au surprins foarte drăgăstos cu un bărbat într-un restaurant din Spania.

Chiar dacă a suferit după ce s-au despărțit, Ana Brenda a rămas prietenă cu Alejandro. Mai mult, cei doi a fost surprinşi luând masa împreună. „Cei doi s-au simţit foarte bine împreună, au râs şi chiar au flirtat unul cu celălalt. Alejandro s-a purtat ca un adevărat cavaler şi a fost tot timpul atent ca frumoasei actriţe să nu-i lipsească nimic', au spus cei de la „TVyNovelas'.

Te-ar putea interesa și:

Ana Brenda Contreras și Daniel Arenas revin Acasă, în „Maricruz'

Ana Brenda Contreras nu poate sta departe de fostul soţ

Ana Brenda Contreras s-a întors la telenovele

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare