; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana Brenda Contreras, fata bună din “Teresa”

01 July 2011

Frumoasa brunetă cu gropiţe, care îi dă viaţă Aurorei în serialul Teresa' de la Acasă (care se termină pe 15 iulie), se împarte între filmările la o nouă telenovelă şi relaţia pe care o are cu un muzician.

Nu doar noi am observat frumuseţea şi talentul actriţei Ana Brenda Contreras (24 de ani), interpreta Aurorei din telenovela Teresa'. Producătorul serialului, Jose Albetro Castro, care se zvoneşte că ar avea o idilă chiar cu protagonista, Angelique Boyer, s-a gandit să-i dea Anei rolul principal în cel mai recent proiect al său, La mujer que no podía amar'. (Femeia pe care nu puteam să o iubesc').

Telenovela este un remake al serialelor Te sigo amando' şi Monte Calvario' şi spune povestea unei femei care se îndrăgosteşte de un bărbat bun în timp ce e căsătorită cu un tiran aflat într-un scaun cu rotile. De data aceasta, Ana Brenda le dă replica actorilor Jorge Salinas şi Susana Gonzalez, aceasta din urmă interpretând personajul negativ.

Cât priveşte rolul din Teresa', Ana Brenda a povestit într-un interviu cât de îndrăgită a fost Aurora în rândul telespectatorilor din Mexic: Mă oprea lumea pe stradă să-mi facă complimente', a spus ea.

Într-adevăr Aurora e opusul prietenei ei, Teresa, o femeie fără scrupule care nu se dă în lături de la nimic ca să obţină ceea ce vrea. Aurora e răbdătoare, săritoare şi deşi neagă ce simte pentru Mariano (Aaron Diaz), în cele din urmă ea îşi găseşte fericirea alături de acesta. Rămâne de văzut însă dacă Teresa va sta cu mâinile în sân şi nu se va opune nunţii celor doi.

Ana Brenda traversează însă un moment bun nu doar pe plan profesional, ci şi în dragoste. Actriţa are de un an o relaţie cu Julio Ramirez, chitaristul unei celebre trupe din Mexic, Reik.

Deşi ambii fac parte din domeniul artistic, ei încearcă pe cât posibil să petreacă cât mai mult timp împreună, în acest sens Julio chiar a însoţit-o de multe ori pe Ana pe platourile de filmare de la Teresa'.

La rândul ei, vedeta de telenovele a declarat că e fericită că are alături de ea un bărbat bun şi cu simţul umorului' şi că adoră ca, în timpul liber, să compună împreună cântece. Ana şi-a găsit fericirea în braţele lui Julio după relaţia de trei ani pe care a avut-o cu actorul de telenovele Alexis Ayala (Barrera de amor', Împotriva destinului'). Aceştia s-au despărţit fără mare tam-tam în 2009, declarând la vremea respectivă că vor rămâne prieteni.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare