Homepage  / Vedete străine

Ana Brenda Contreras a pierdut sarcina, însă abia acum a vorbit despre tragedie. Ce dezvăluiri a făcut actrița. „Nimeni nu știa tumultul prin care treceam”

Ana Brenda Contreras a pierdut sarcina, însă abia acum a vorbit despre tragedie. Ce dezvăluiri a făcut actrița. „Nimeni nu știa tumultul prin care treceam”
23

de Anda Dincă,

După ce s-a căsătorit cu Zacarías Melhem în ianuarie anul trecut, Ana Brenda Contreras și-a mărturisit dorința de a fi mamă. De curând actrița mexicană a dezvăluit internauților că a fost însărcinată și a pierdut copilul pe care îl aștepta.

Ana Brenda Contreras dezvăluie printr-un mesaj emoționant că a pierdut o sarcină

Alături de rândurile scrise, Ana Brenda Contreras (37 de ani) a urcat pe Instagram și un filmuleț în care își asigură urmăritorii că atât ea, cât și soțul ei se recuperează după această experiență tristă.

Există o durere unică care vine din pregătirea unui loc în viața ta și în inima ta pentru un copil care nu vine niciodată. Săptămânile nu contează, nu contează că nu l-ai îmbrățișat niciodată. Experiența și durerea ta sunt autentice și, deși aceste povești sunt mai des întâlnite decât credem, se vorbește puțin despre ele. Eu am ales să vorbesc despre a mea, pentru că s-a întâmplat, a fost reală și pentru că m-am simțit singură, deși știu că nu sunt. Femeile sunt războinice, iar corpul nostru este magic. Au trecut câteva luni și suntem bine, cu încă un înger mic în rai. Dragostea mea pentru toți cei care trec printr-o pierdere”, a scris Ana Brenda Contreras în mesajul postat pe Instagram.

Totodată Ana i-a îndemnat pe ziariști să vorbească cu mai multă prudență despre femeile însărcinate: „A doua zi după ce mi s-a întâmplat asta, erau foarte mulți reporteri în fața casei care veniseră să mă întrebe mai multe detalii despre viitorul meu copil și despre sarcină.

Doar că nimeni nu știa tumultul prin care treceam”.

O celebra actrita a pierdut sarcinaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 23

Ana Brenda și Zacarías Melhem, un afacerist, formează un cuplu din 2020, Zacarias fiind fratele Danielei, cea mai bună prietenă a Anei.

În 2023 s-au logodit, iar în ianuarie 2024 și-au unit destinele la o fermă luxoasă din statul mexican Hidalgo, Zotoluca. El este văduv din 2018 și locuiește în Texas alături de cei doi copii ai săi.

Ana Brenda s-a maritat cu Zacarias Melhem. Imagini de la nunta (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 23

Ana a mai fost căsătorită, din 2013 până în 2014, cu toreadorul Alejandro Amaya, iar cea mai mediatizată relație a ei a fost cu spaniolul Iván Sánchez.

Cel mai recent proiect al Anei este telenovela „El Conde: Amor y honor”, o adaptare a romanului lui Alexandre Dumas, „Contele de Monte Cristo”. Producția a avut premiera la postul american Telemundo în luna iulie și continuă să fie difuzată în prezent. În „El Conde: Amor y honor”, Ana joacă alături de Fernando Colunga, Chantal Andere și Marjorie de Sousa. De asemenea, ea poate fi văzută anul acesta și pe o plaformă online mexicană, Vix, în serialul “Polen”, în care mai apar, printre alții, Claudia Ramírez, Arap Bethke și Rocío Verdejo. Pe micile ecrane de la noi Ana a fost văzută în telenovele de succes precum “Teresa”, “Legea iubirii” sau “Maricruz”.

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton