; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ana Brenda Contreras (Dragote si ura   Prima TV)

Ana Brenda Contreras a luat lecţii de echitaţie şi scrimă pentru “Dragoste şi ură”

12 June 2015
Cunoscută publicului de la noi din telenovele precum „Corazon indomable' (Maricruz') şi Sortilegio' (Predestinaţi'), actriţa Ana Brenda Contreras este protagonista telenovelei Dragoste şi ură', de la Prima TV.
 Ana Brenda Contreras (Dragote si ura - Prima TV)
După ce a fost aleasă să interpreteze personajul „Veronica', în „Dragoste şi ură' (Lo Imperdonable), actriţa în vârstă de 28 de ani a început să se pregătească temeinic pentru acest rol.
 
Ana Brenda a mărturisit în repetate rânduri că nu este adepta unei dubluri şi cum personajul pe care-l joacă în producţia lui Salvador Mejia este pasionat de călărie şi scrimă, actriţa a început să ia lecţii. „Îmi plac provocările, iar responsabilitatea mea ca actor este să învăţ, dacă personajul mi-o cere', a declarat protagonista din „Dragoste şi ură'.
 
Orele de echitaţie s-au dovedit a fi destul de grele. Ana Brenda s-a ales cu câteva vânătăi dar, cu toate astea, actriţa nu s-a lăsat până când nu a ajuns să stăpânească aşa cum trebuie hăţurile şi calul. De asemenea, actriţa a luat şi lecţii de scrimă şi a învăţat cum se mânuieşte floreta.
Dacă vreţi să vedeţi cum se descurcă Ana Brenda Cotreras la cele două discipline, nu rataţi Dragoste şi ură', din 22 iunie, în fiecare seară de luni până vineri, de la ora 19:30, la Prima TV.
Te-ar putea interesa și:

Premieră: Telenovela „Dragoste şi ură' începe la Prima TV pe 22 iunie

Ivan Sanchez a avut concurență serioasă pentru rolul din Dragoste şi ură'

Prima va difuza telenovela Dragoste şi ură', cu Ana Brenda şi Ivan Sanchez

Ivan Sanchez este mereu iertat de iubita sa

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare