Homepage  / Vedete româneşti

Ana Bodea și Valentin Butnaru și-au deschis o afacere și au o casă nouă. „Ne-am mutat recent, deci ne simțim ca la hotel”. EXCLUSIV

Ana Bodea și Valentin Butnaru și-au deschis o afacere și au o casă nouă. „Ne-am mutat recent, deci ne simțim ca la hotel”. EXCLUSIV
13

de Cătălina Matei,

În timp ce la Antena 1 se va difuza din 12 septembrie ultimul sezon al serialului „Lia – soția soțului meu”, protagonista Ana Bodea se va dedica altui proiect. Împreună cu iubitul său, prezentatorul Observatorului de la ora 17.00, Valentin Butnaru, actrița deschide o afacere. În plus, cei doi s-au mutat împreună!

Ana Bodea și Valentin Butnaru și-au deschis o afacere și au o casă nouă

De mai bine de un an încoace, Ana Bodea (24 de ani) trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu prezentatorul Observatorului de la ora 17.00, Valentin Butnaru (39 de ani). Deși între cei doi este o diferență de vârstă destul de mare, acest aspect nu reprezintă niciun impediment în relația lor.

Din contră, se sprijină reciproc, s-au mutat împreună în casă nouă și sunt gata să-și deschidă propria afacere. Mai precis, este vorba despre o școală de balet și televiziune, așa cum a anunțat Valentin Butnaru pe contul său de Instagram. Cu siguranță, cei doi vor și ține cursuri, căci Ana este fostă balerină care a absolvit școala de balet a Teatrului Balșoi din Moscova, iar Valentin a predat la Intact Media Academy.

În același timp, Antena 1 va difuza din 12 septembrie ultimul sezon al serialul „Lia – soția soțului meu”.

Aflăm mai multe de la Ana Bodea!

Încă puțin și începe cel de-al patrulea sezon din „Lia – soția soțului meu”, ultimul de altfel. Tu știi deja finalul… Cum ai reacționat când ai citit prima dată secvența de final?

Sunt nerăbdătoare pentru cel de-al patrulea sezon al serialului, mai ales că de data aceasta ne vedem în două seri pe săptămână, şi joia, şi vinerea, de la 20.30. Am pus foarte mult suflet în ceea ce am făcut și tocmai de aceea m-am emoționat foarte tare atunci când am citit ultima secvență.

Și ce vi s-a părut cel mai dificil când ați tras ultimele cadre?

Presupun ca toți am simțit același lucru. Am lucrat împreună timp de 2 ani și de aceea emoțiile ne-au copleșit. Eu mă abțineam cu greu din plâns atunci când am filmat ultima secvență.

Dacă ai face un top 3 al celor mai grele secvențe… cum ar arăta?

Aveam cu totul și cu totul alt top pentru cele mai grele secvențe… dar după cum am spus, mi-a fost atât de greu când am filmat ultima secvență… abia îmi stăpâneam emoțiile și lacrimile, abia vorbeam și parcă trăgeam de timp, dorindu-mi să nu terminăm serialul niciodată (râde). Totuși, abia aștept să vedeți pe micile ecrane despre ce este vorba.

Ce ai învățat de la personajele voastre și veți aplica în viața voastră de zi cu zi? Dacă nu o faci deja…

Am învățat de la Lia să apreciez fiecare secundă a vieții mele, tocmai pentru ca parcursul ei a fost unul plin de momente grele. Mi-am dat seama cât de norocoasă sunt, cât de recunoscătoare ar trebui să fiu pentru oamenii din jurul meu și pentru viața aceasta frumoasă.

Dintre colegii tăi din distribuție, de cine te-ai apropiat cel mai tare în acești ani?

Nu pot face un top… este vorba de suflete, de oameni diferiți, de felul lor de a fi. Toți colegii de set sunt minunați în felul lor și îi apreciez pentru tot ceea ce reprezintă ei și pentru munca lor. Mă bucur că am păstrat legătura cu o mare parte dintre ei și deja astept cu nerăbdare să ne revedem cândva.

ana-bodea-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Ana Bodea și Valentin Butnaru s-au mutat împreună

Ce urmează pentru tine? Din punct devedere profesional…

Am foarte multe planuri de viitor. Am totodată nevoie și de o perioadă de liniște în care să pun totul pe hârtie, să mă pregătesc pentru castinguri, dar și pentru afacerea pe care ne dorim să o deschidem. Și zic „afacere” deși pentru mine înseamnă mult mai mult de atât. Dar nu vreau să dau multe detalii momentan. În legătură cu castingurile, încerc să nu pun multă presiune pe mine. În viața unui actor, castingurile picate sunt de obicei mai multe decât cele luate. Dar cine știe, poate ne vom revedea în curând pe micile, sau pe marile ecrane.

Cât de bine credeți că vi s-ar potrivi niște roluri negative? Pe cine v-ar plăcea să jucați în acest sens?

Îmi doresc mult un rol negativ. Sunt la început de drum și vreau să incerc cat mai multe, să învăț, să descopăr. Când dai un casting nu îți alegi tu rolul, iar dacă se întâmplă să iau un casting pentru un rol negativ aș fi mai mult decât fericită.

Ana-Bodea-si-Valentin-Buntaru-afacere-si-casa-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 13

Și, dacă ai putea juca alături de Valentin, partenerul tău de viață, ce personaje credeți că vi s-ar potrivi cel mai bine?

Hahaha, bună întrebare. Am tot zis că și Valentin are o pasiune pentru actorie, chiar a jucat. Ar fi foarte palpitant să joc alături de el. Ni s-ar potrivi Noah & Allie din „The Notebook” sau Anne și Joe din „Roman Holiday”. (râde) 

Ce ați făcut vara aceasta? Cum a fost prin vacanțe?

A fost o vară (și încă este) minunată. Am călătorit mult, am văzut locuri superbe, priveliști care îți taie respirația. Ne-am și odihnit și am gustat niște preparate la care încă mă mai gândesc.

Veți mai ajunge să evadați câteva zile?

Noi așa sperăm. Să vedem dacă ne permite programul.

Ce vă place să faceți cel mai mult când sunteți acasă?

Ne-am mutat recent, deci ne simțim ca la hotel (râde) ne place să petrecem timp pe terasă, să gătim. Am primit un pian electric de ziua mea așa ca ador sa mi petrec timpul învățând melodii noi. (râde)

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton