Homepage  / Vedete româneşti

Ana Bodea și Valentin Butnaru, detalii inedite despre afacerea lor. Lucrează la un proiect îndrăzneț: „Abia aștept!”

Ana Bodea și Valentin Butnaru, detalii inedite despre afacerea lor. Lucrează la un proiect îndrăzneț: „Abia aștept!”
11

de Cristina Țapu,

Ana Bodea, în vârstă de 24 de ani, și Valentin Butnaru, cu 15 ani mai mare decât frumoasa actriță, formează un cuplu unit, iar diferența de vârstă nu pare să-i afecteze în mod negativ. Cei doi îndrăgostiți sunt pregătiți să se implice împreună într-un proiect îndrăzneț. Iată detaliile!

Ana Bodea și Valentin Butnaru, planuri mari de viitor

Ana Bodea, actrița principală din serialul „Lia – soția soțului meu,” și Valentin Butnaru, prezentatorul știrilor Observator, s-au îndrăgostit la prima vedere și de atunci sunt inseparabili. Deși îi desparte o diferență de vârstă de 15 ani, acest aspect nu reprezintă un obstacol pentru ei. La 24 de ani, Ana este plină de entuziasm și privește cu încredere spre viitor. După ce a absolvit prestigioasa Școală de Balet a Teatrului Balșoi din Moscova, s-a îndreptat către actorie.

bodea 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Ea aspiră la o carieră de succes și depune eforturi considerabile pentru a-și atinge obiectivele. Recent, actrița a anunțat pe rețelele de socializare că, împreună cu iubitul său, Valentin Butnaru, va deschide o școală de balet și televiziune.

„De-abia aștept să deschidem școala de balet și TV împreună, pentru că nu văd un partener mai bun, un om mai responsabil și mai dedicate și un prieten de suflet mai implicat cu care să îmi îndeplinesc visul ăsta!”, a scris Ana Bodea pe pagina personală de Instagram.

Ana Bodea este cu 15 ani mai mică decât iubitul ei, Valentin Butnaru

Atât pe micul ecran cât și dincolo de el, Ana Bodea (24 de ani) este o persoană extrem de grijulie, mai ales când vine vorba despre persoana iubită. Dacă în serialul „Lia – soția soțului meu” este jumătatea lui Petru Vornicu (Ștefan Floroaica), în viața reală inima sa a fost cucerită de o altă prezență de la TV, și anume Valentin Butnaru.

Recent, Valentin Butnaru și Ana Bodea au vorbit despre relația lor, menționând că se completează perfect și că apreciază faptul că amândoi au un simț al umorului similar, așadar nu există momente de plictiseală în cuplul lor.

„Problema e că eu sunt total imatur. Am rămas la stadiul de 20 de ani, 21. Deci mai puțin decât ea. Și avem același tip de umor, avem aceleași reacții. Sunt total iresponsabil”, povestea prezentatorul, în cadrul unui interviu acordat revistei Elle.

Sursă foto: Instagram Ana Bodea – Valentin Butnaru

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton