Homepage  / Vedete româneşti

Ana Bodea, preocupări de Ziua Internațională a Fericirii. „Serotonina ajunge la cote maxime!”

Ana Bodea, preocupări de Ziua Internațională a Fericirii. „Serotonina ajunge la cote maxime!”
14

de Cătălina Matei,

Pe 20 martie s-a celebrat Ziua Internațională a Fericirii, iar Ana Bodea a marcat momentul printr-o postare specială pe contul său de Instagram. Astfel, actrița din serialul „Lia – soția soțului meu” le-a dezvăluit urmăritorilor săi care este activitatea care i-a crescut nivelul de serotonină (hormonul fericirii).

Ana Bodea, mesaj emoționant de Ziua Internațională a Fericirii

La cei 23 de ani ai săi, Ana Bodea „gustă” din fericire zi de zi, căci îi merge foarte bine pe plan profesional, mai ales de când este protagonista serialului  „Lia – soția soțului meu” de la Antena 1. Dar și pe plan personal, căci trăiește o poveste de dragoste alături de Valentin Butnaru, prezentatorul Observatorului de la același post.

Iar de Ziua Internațională a Fericirii, celebrată pe 20 martie, Ana Bodea a dezvăluit pe contul său de Instagram ce activitate i-a sporit la maximum nivelul de serotonină (hormonul fericirii) din sânge.

ana-bodea-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Pentru ca este ziua internațională a fericirii mi-am amintit de ziua în care am făcut pozele de mai sus care mi-a dat fericire cat pentru o viață întreagă. Unul dintre motive? Am încercat ceva nou și mi-am adus aminte că de foarte mult timp nu mai încercasem lucruri noi. Înveți, te concentrezi și te dedici total acțiunii pe care o faci pentru prima dată în viața ta, astfel serotonina ajunge la cote maxime! Și uitați ce vază frumoasă (cu imperfecțiuni, dar tot frumoasă) mi-a ieșit celelalte motive pentru care am fost atât de fericită nu sunt în pozele de mai sus ci în suflet”,  a scris actrița din „Lia – soția soțului meu”.

ana-bodea-si-valentin-butnaru-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 14

Ana Bodea, o iubită grijulie

Atât pe micul ecran cât și dincolo de el, Ana Bodea (23 de ani) este o persoană extrem de grijulie, mai ales când vine vorba despre persoana iubită. Dacă în serialul „Lia – soția soțului meu” este jumătatea lui Petru Vornicu (Ștefan Floroaica), în viața reală inima sa a fost cucerită de o altă prezență de la TV, și anume Valentin Butnaru, prezentator la Observator.

Cum reacționează iubitul Anei când se difuzează scenele de dragoste dintre actriță și Ștefan Floroiaca, partenerul său din serial? „Ne uităm la serial aproape în fiecare joi. Nu cred că partenerul de viață ar trebui să simtă un disconfort atunci când mă vede jucând. Sunt actriță, iar meseria pe care mi-am ales-o implică, uneori, și secvențe de dragoste sau nuditate. Pot spune că am noroc, deoarece am alături un om matur, care înțelege acest lucru”, ne-a răspuns Ana într-un interviu.

Și cum îl percepe Ana pe Valentin Butnaru, iubitul său, când îl vede pe micul ecran? „Îl sprijin cât de mult pot și îl urmăresc la tv de fiecare dată când am ocazia.  Îmi place să îl văd acolo, mi se pare că a fost făcut pentru televiziune, jurnalism și cine știe, poate și actorie (Eu știu!)”, ne-a mai spus Ana. 

Sursă foto: Instagram Ana Bodea

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton