Homepage  / Vedete româneşti

Ana Bodea, planuri de vacanță pe o insulă retrasă. „Abia aştept să văd marea!”. EXCLUSIV

Ana Bodea, planuri de vacanță pe o insulă retrasă. „Abia aştept să văd marea!”. EXCLUSIV
11

de Cătălina Matei,

În timp ce telespectatorii vor putea pe 15 iunie urmări ultimul episod din primul sezon al serialului „Lia – soția soțului meu”, de la Antena 1, Ana Bodea filmează deja pentru următoarele episoade. Și așteaptă cu nerăbdare vacanța, când va pleca în Croația, imediat după ziua sa de naștere.

Alături de Ioana Blaj (Alice) și Ștefan Floroaica (Petru), Ana Bodea (Lia) formează un triunghi amoros în serialul „Lia – soția soțului meu”, de la Antena 1, unde iubirea este supusă unor grele încercări.  Absolventă a Școlii de Balet a Teatrului Balșoi din Moscova, Ana Bodea este îndrăgostită de dans, chiar dacă a renunțat la cariera de balerină profesionistă.

Iar printre pasiunile sale se regăsește și marea. De altfel, imediat după ce va împlini 23 de ani pe 5 iulie, tânăra actriță se pregătește de o vacanță, bineînțeles, pe malul apei. Mai multe detalii, aflăm imediat!

Încă puțin și telespectatorii vor umări ultimul episod din primul sezon al serialului „Lia – soția soțului meu”. Cum au trecut pentru tine, actrița Ana Bodea, aceste luni?

În ultima perioadă m-au încercat foarte multe emoții. Sunt foarte nerăbdătoare să urmăresc împreună cu telespectatorii marele final al primului sezon. Realizez totuşi cât de repede a trecut timpul și mă gândesc cât de mult s-a schimbat viața mea, în bine, evident, de când am început filmările pentru serialul Lia – Soția soțului meu. Ultimele luni au trecut foarte repede și bănuiesc că așa se întâmpla atunci când faci ceea ce îți place. În serial se întâmpla lucruri din ce în ce mai captivante și descopăr în fiecare zi ceva nou atât la personajul pe care îl interpretez, cât și la personajele colegilor mei.

Și ce se va întâmpla cu personajul tău?

Pot să vă spun că Lia trece prin multe încercări și că se străduiește să facă față. Evident, iubirea și susținerea celor dragi o ajuta mult. Va învinge răul, devenind din ce în ce mai puternică, sau se va da bătută? Vom afla joi, de la 20.30, pe Antena 1.

Până acum, ce ți s-a părut cel mai dificil la rolul tău?

Rolul pe care îl interpretez este unul complex. Lia trece printr-o gamă largă de trăiri și sentimente, iar eu trebuie să le accesez foarte repede, deoarece filmăm într-un ritm alert. Într-adevăr, acest lucru este dificil, dar, pentru mine, reprezintă un antrenament foarte bun. Consider ca din toate experiențele prin care trec pe platoul de filmare, am ceva de învățat.

Ce reacții ai primit până acum din partea publicului? Pe stradă, în magazine, la teatru…

Trebuie să recunosc că în ultima perioadă m-a recunoscut pe strada foarte multă lume. Toți m-au felicitat și mi-au spus cât de mult mă apreciază, iar eu nu pot decât să le fiu recunoscătoare tuturor colegilor de pe platoul de filmare, care m-au susținut și care au muncit, împreună cu mine, pentru ca povestea Liei să fie urmărită de cât mai mulți telespectatori.

Și câte cereri în căsătorie de la fani ai primit până acum?

Momentan, am primit o singură cerere . (râde) Oricum, am constatat că publicul masculin este timid în ceea ce privește declarațiile, dar asta nu mă deranjează deloc.

Apropo de dragoste… s-a scris în presă că ești implicată, mai nou, într-o relație cu Romeo Visca, care și el joacă în „Lia”.  Cum stau lucrurile, de fapt?

Într-adevăr, am auzit şi eu aceste zvonuri. Ţin să menționez că nu sunt implicată într-o relație cu Romeo Visca, dar suntem prieteni foarte buni.

Și cât de des mai dansezi? Cât de prezent este baletul în viața ta?

Am dansat timp de 16 ani, astfel nu accept să treacă o săptămâna fără să fac sport sau fără să dansez. E o parte din mine care iese la iveală atunci când am timp liber și vreau să îmi relaxez mintea. Așadar, dansez de câte ori îmi permite timpul, sau la filmări, când am secvențe care implica dansul.

Ce alte pasiuni mai ai? Și care au fost cele mai nebunești lucruri pe care le-ai încercat până acum?

Îmi place tot ceea ce ţine de artă. Mi-am dorit mult timp să cânt la pian, așa că am învățat singură, am început cursurile de canto, îmi place să citesc, mai ales în aer liber, pe un șezlong, cu sunetul valurilor pe fundal.

Nu sunt un mare fan al adrenalinei, dar vara mă împinge către lucruri nebuneşti… am condus un skyjet pe valuri imense (nu recomand), iar vara aceasta mi-aş dori să iau cursuri de wakeboard. Acestea fiind spuse, arta, sportul și marea sunt pasiunile mele!

Ce planuri ți-ai făcut pentru vara aceasta? Pe unde vei ajunge?

Presupun că vă imaginaţi deja unde voi ajunge vara aceasta. Abia aştept să văd marea, să simt nisipul, să stau la soare… Imediat după ziua mea de naștere voi pleca în Croația, pe o insulă. Este un loc în care am mai fost, un loc liniștit, frecventat de foarte puţini turiști. Cu ajutorul unei bărci poți ajunge pe alte insule din apropiere… Casa în care voi sta este chiar pe plajă… Acestea fiind spuse, să înceapă vara! Dar nu înainte să urmărim marele final al primului sezon din “Lia – Soția soțului meu”!

ana-bodea-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton